Steve Madden - Banddit

Asså jag är lite sugen...
Jag vet att jag precis köpte ett par skor men .... men jag är lite sugen....
 

Jobb på R.I och sen Gotham Saints

Ikväll är det dags att jobba på Rock In igen. Fan, jag har jobbat så sjukt mycket senaste tiden, men det är helt klart värt det med tanke på att i Norge så är det halvskatt på allt man jobbar in under November. Alla jobbar alltid som dårar bara för att det är sjukt lätt att få ut feta pengar i December. En månad klarar man av att slita lite extra!
 
Efter jobbet ska jag dra direkt till Devilles för att se Mats och hela Gotham Saints spela och sen blir det fest, och jag som ska upp klockan 6 i morgon för att jobba på Telenor... ooooh hur ska det här gå! 
 
Bjussar på en skabbig Webcam bild då min kamera är på jobbet. wooop wooop
 
 

VILLAIN

Har länge vart ute efter ett par vinterpjux som är snygga och lätta att dra på sig. Var inne på DNA och kollade runt lite, hittade ett par skor som jag köpte men kom sen på att det inte alls är såna skor jag ville ha. Jag var ute efter några lite högra mc boots, typ prime boots.
Jag gick tillbaka till butiken och tänkte lämna tillbaka skorna och då fick jag syn på dom  här skorna som kommer från Boots.
 
Dom satt så jävla bra så dom fick självklart följa med hem!
Nu blev det ett par lite lägra skor men det gör inget för jag är sjukt nöjd!
Och jag tycker att dom är mycket snyggare  i verkligheten.
 

En till!

Bjussar på en till bild !
 
NU DRAR VIIII !!
 
PUSS

Spelning!

Idag ska jag åka iväg till Bryn och kolla på Gotham Saint och Fatal Smile spela.
Alltid lika kul att se pojkarna spela!!
 
WOPHAA!
 
 
 

Tillbaka på Telenor

Då var jag tillbaka på Telenor igen. Dom ringde upp mig och ville såååå gärna ha tillbaka mig eftersom att jag är så grym. Så efter lite lönesnack och krav från min sida tackade jag ja.Jag skrek även fula ord till en stackars dam i kundservice på Tele2. Skulle ringa och kolla hur lång tid jag hade kvar på mitt abonemang och precis när hon svara klämde jag fingret i en dörr och skrek ut den ena efter det andra. Bad självklart om ursäkt och förklarade vad som hade hänt så att ingen dålig stämning skulle skapas ! Så nu står jag vid mina maskiner med uppsatt hår, vilket jag aldrig annars har. säkerhetsgrej.. jaja.dags att jobba vidare!
 
 
 

RSS 2.0