Wish me good luck

Seriöst. Känner mig så sjukt stressad just nu. Igår när jag la mig och skulle försöka somna kom jag å tänka på att, fan, vi drar ju till Tyskland om 2 dar. Sen nästa tanke, men fan (!), vi drar ju till USA om två veckor. 
Packa är inte min starka sida så jag började lite lätt idag. Slutar med att jag surrar runt, plockar lite och sen sätter jag mig på sängkanten, och så blir det svart.. tomt.. jag kommer på mig själv att jag sitter och stirrar in i garderoben. Jag är helt lost och blir ännu mer stressad. Om jag säger att jag hatar å packa så är det ganska milt sagt. Borde ha börjat förra månaden som Therese gjorde ( och hon är inte klar på långa vägar har jag förstått det som ).

Kommer säkert göra "en Therese" och glömma allt, komma iväg med 1 strumpa och kanske en tandborste.

Wish me good luck!
Dinner time

Igår hade jag date men några av mina favorit tjejor på Thai-ställer Jaja's. God, men stark  mat! Jag tycker i och för sig att nästan all mat är stark. Fick en skål på sidan av med extra Cocos mjölk så att jag kunde få min mat lite mildare. Jepp! Queen of the veklings, that's me!

Sjukt härligt att få götta ner sig med god mat och härligt sällskap på en tisdag. 
Vardagslyx!Teaser - Stare at the Sun

 
Här har ni teasern för den nya singeln som snart släpps!

Home made pizza

Som jag skrev i det tidigare inlägget så lagade vi ( Ja som vanligt, läs Mats ) pizza igår och chillade i soffan.

Mats lagade en margarita pch en pepperoni pizza med feta oster och som tidigare nämnt, hemmalagad tomatsås. Riktigt gott blev det!

Myskläderna på och en varsin öl i handen ute på balkongen. NICE!


Helgen börjar bra

Igår kväll kom Therese och Jimmy över till Oslo för att grabbarna skulle få repa lite innan deras Tyskland-tour. Dom spelade även in en teaser till deras vid nya singel som släpps snart. Marcus kom och filmade med sin drone och det blev riktigt bra. Videon finns just nu uppe på The Cruel Intentions sida på Facebook så klicka dig dit och kika. 

När grabbarna stack iväg satt Therese och jag kvar på balkongen, snacka skit och drog sen vidare till Kniven ( en rock/metal bar som ligger 30 sek undan ) och tog 2 öl innan vi blev upphämtad och köpa burgare. 
Skönt att vakna upp pigga och fräscha.

I skrivandets stund står Mats och lagar egen tomatsås till pizzan vi ska laga ikväll. Vi andra ligger i soffan och grisar! Trivs verkligen med dom här människorna i min närhet.

Grabbarna var livrädda för dronen som flög fram och tillbaka!

Spanarna.


Var en sväng på stan och shoppade i vanlig ordning upp pengar vi inte har.


Utmaning

Jag är glassoman och jag älskar kakor, tårta och all typ av dessert. Jag har även problem att säga stop och ordet lagom vet inte min kropp vad det betyder. Det tar väldigt lång tid innan jag börjar må illa och kan äta sjuka mängder sötsaker innan jag är spyfärdig. Att bara ta en bit? What!? Nä vet du vad! Ska jag trycka så trycker jag. Hetsäter gärna också. Därför har jag inte ätit godis på snart 2 år för jag kan inte behärska mig. Köpte lätt 2 kg godis och när kvällen är över så är påsen tom och jag står i kylskåpet och letar efter något annat att tugga på.
Nu har Narvesen ( typ 7/11 ) alla bakelser för 10 kr styck och ja, jag har lagt varenda lite krona på muffins, donats och cookies istället för att köpa mat i snart två veckors tid. Ni förstår mitt problem?
 
Mats gav mig igår en utmaning. Den går ut på att om jag inte äter någon typ av kakor, glass, socker eller dricker läsk så ska jag få 1000 kr av honom när vi åker till Gardemoen flygplats i Oktober om en månad.
 
Jag kryddade på utmaningen lite och sa att om han trycker chips ( vilket är hans svaghet ) så läggs 200 kr till på min belöning. Han sa ja.
 
Så nu gäller det. På liv eller död. NO MORE SUGAR!!!!
 
 

RSS 2.0