Stockholms here I come!

Då var biljetter till Stockholm bokat. Mellan 27 Mars och 5 April kommer jag befinna mig i storstaden!! Kommer bo några dagar hemma hos mami och papi innan Mats flyger dit och vi tar in på hotell.
Lika bra att jag får hänga lite med mina vänner, shoppa och grisa med pälsdjur som han inte klarar av. Altså, det är pälsdjuren han inte klarar av. 
 
Sjukt peppad!
Mina nära och kära vänner, skicka iväg ett sms eller mail om ni är lediga och vill hitta på något! 
 

Make Up Miser

Jag är inte den personen som gräver i mitt smink med fingrarna. Speciellt inte i feta produkter så som hudkrämer, foundation eller concealer.  Det är väl ingen som har missat att bakterier trivs bäst där? 
 
Så när till exempel en flask  foundation håller på att ta slut och pumpen inte riktgt får upp allt, hur gör du då? 
Slänger den? Känns ganska dumt att slänga flaskan när det finns så mycket kvar i botten.
 
Jag har nu testat Make Up Miser som är en flexibel spatel. Som en liten sked hjälper den dig att skrapa ur flaskans sista inehåll.
Super tycker jag! Har haft några foundations som jag verkligen gillar men på grund av att pumpen inte får upp något så har jag inte fått använda dom, även fast jag vet att jag har minst 5-10 apliceringar kvar. 
 
Jag köpte mitt kitt där man får två "spadar" på  Eleven för ynka 79 kr.
 
 
 

25-ås fest hela helgen.

Idag fyller min favorit 25 år. Eller ja, 25 har hon fyllt i några år nu men vi håller oss till det i år också.
Vi åkte till Falkenberg torsdag kväll och överraskande damen som redan listat ut vår ankomst. Party party med pressentutdelning och sen bums i sängen. 
Dagen efter körde dom oss till Gekås och jag tömde butiken och Mats konto. Vi åkte sen hem för att pynta oss inför middagen på Downtown och sen körde vi loss. Mer presenter delades ut och kvällen slutade inte först tidigt på morgonen.
 
Lördagen spenderades i soffan nergosade under täckena och svensk pizza.
 
Riktigt tråkigt att åka hem idag med det är inte långt kvar tills vi ses igen! 
 
Kärlek till er både och ett stort Grattis till Therese  💜
 
 

RSS 2.0