Nu är det inte långt kvar

Jag tror seriöst att jag missbrukar den meningen. Det är inte långt kvar nu. Men det är faktiskt inte så många veckor kvar tills vi fyra sitter på planet från Oslo till Los Angeles. 

Jag är så överpeppad just nu. Vill åka till andra sidan klotet, till värmen, god mat och massor av utflykter. Hänga i Hollywood med vänner, spela bort pengar i Vegas och shoppa sönder Mats bankkort. Jag har seriöst haft Cravings på grilled tuna och Sephora. På dagtid drömmer jag om mat. På natten drömmer jag om smink. Förstår ni peppen, vaknar upp varje morgon av att jag i drömmen stått på Sephora där jag stressat, tagit fel produkter eller helt enkelt glömt bort några. Brukar oftast bli så för att Mats i vanliga fall sitter på en stol vid utgången och väntar. Börjar iofs få ner Therese i träsket så jag kanske kommer få med mig allt jag vill ha, + att vi bor 5 min från Sephora....

Ja ja.. ska fortsätta missbruka " nu är det inte långt kvar " lika mycket som Game Of Thrones missbrukar " The winter is coming" fram tills resan.


TCI T-shirt

Det går nu att köpa en TCI t-shirt online. Snygg logga och riktigt härligt material. 
För att köpa en tisha så går du bara in på länken under.
 
http://lizzydevine.com/store/store.htm
 
 

The Cruel Intentions first tour

Första touren för grabbarna ägde rum förra helgen. Jag var sjuk och hade åkt en helvetes tur från Oslo till Malmö för att få se grabbarna spela. Helt klart värt det. Hade vart kul att se deras första spelning som ägde rum i Falkenberg, men man kan inte få allt man vill. 
För min del var det riktigt nykter första kvällen i Malmö och dagen efter när vi begav oss till Köpenhamn var jag inte lika nykter. Köpenhamn, vilken stad. Flyttar jag nån gång från Oslo så blir det dit.
 
Spelningarna gick riktigt bra och man såg verkligen hur kul grabbarna hade på scen. Therese och jag hade hand om t-shirt försäljningen som gick sjukt bra, jag menar sjukt bra! 
Som förband så hängde VCPS med. Länge sen man träffade dom och dom var också riktigt grymma och röjde på som bara den. 
Jag skulle verkligen inte klaga på att leva tour-life. Hur kul som helst! 
 
Malmö pyntade väggarna
VCPS
Dagen efter....
Mot Danmark!!
Alltså... yes! 
2 öl för 28 kr. Kan verkligen inte klaga!
 

den som spar...

Asså, mitt shoppingsug är så otroligt stort nu! Så mycket saker jag hittat på nätet, i butik eller på marknader som jag bara vill köpa. Vi snackar allt från smink (!), kläder och inredning. 
Men nej, USA nästa och då måste jag ha cash. Dollarn har tyvärr gått upp så pass mycket så nu måste jag verkligen spara varenda krona ( säger hon som precis köpte ett linne för 600 kr ).

Men jag försöker verkligen. Hade jag inte haft bromsen på så hade jag nog gjort av med så mycket mer än det jag har just nu.  
Och tanken av att det finns en stor summa pengar på kontot gör inte saken lättare.

Men men, den som spar den har... 

 

Belöning

Söndag. Det vill säga Städ-dag! Lite smått slitna efter gårdagens spelning som vi var på. Direkt efter mitt skift på Rock In igår mötte jag upp Mats och Peter och kollade på Kill City Bandits. Vi smög hem runt halv 12 och tryckte pizza i soffan. Jag önskar att någon hade filmat oss för det var typ mat överallt. 3 öl var och vi hade oss en varsin karatefylla...typ.

Men iallafall, städning måste bli gjort så det var bara att starta. Skickade iväg Mats så att han kunde repa och plöjde igenom hela lägenheten. 

Som belöning blev jag bjuden ut på middag och du... jävlar vad gott det var! Enchiladas med extra ost satt precis där den skulle!


Sätt på radion!

Nu på onsdag kommer Mats band spelas på Rock klassiker.

Sätt på radion och skruva upp volymen!


Skogsröjet 2015

Skogsröjet i år var lyckat som vanligt. Vädret var tyvärr inte lika bra som det brukar men jag klagar inte. Vi frös inte ihjäl och vi lyckades undvika all regn. Det kom några småskurar första dagen men då satt vi i öltältet och jäste så det var inget vi märkte av.
 
Tycker nästan att vi tog det ganska lugnt i år för att vara vi. Okey, första natten satt vi uppe till klockan 6 och gick upp runt halv 8 men annars så var vi ganska duktiga. Jag lyckades dock tappa bort min plånbok sista kvällen men hittade den inne hos personalen i öltältet med alla kort och pengar kvar i den!
 
Hade även med mig min nya kamera som jag tydligen haft en dålig inställning på så många bilder blev i dålig kvalle. Ja, ja.

Lyckades även se hela 2 stycken band under hela festivalen, H.E.A.T och Hardcore Superstar. Storslaget!
 
 
Här står jag med årets bil. Sov så sjukt bra i den!!
 
Emmy - Emma-Maja - Emmy
 
Väktarna var snälla och körde runt Pöscha och mig på flaket!
<3
Obligatoriska Manowar bilden.
 
Langos <3
 
Alltid lika kul när klappstolarna slår ihop sig...
 
 
 

RSS 2.0