Bra söndagshäng

Inte nog med att det temperaturen nästan nådde 20+ ( om inte mer ) idag så har jag även fått träffat en av mina vapendragare från  gymnasietiden. Vi ses bara få gånger om året då jag är och hälsar på hemma i Sverige, men nu var det hennes tur att möta mig på min hemmaplan. Tack vare jobb så skulle hon befinna sig i Oslo över helgen och idag hade hon även några timmar över till mig. 

Det blev en sen lunch och sen en rundtur hemma hos mig samt upp på takterassen innan det var dags att röra sig mot flygtåget.

Nästa gång blir det ett längre besök och det ser jag fram emot!Ni har väl inte missat?!

Tänkte för er som inte har hängt med i svängarna så har äntligen Mats nya band, The Cruel Intentions släppt deras första singel och video. Stolt och mallig, jepp jepp!
 
Ta en titt vetja!
 
 
 
 
 

UNIF Choke Boot Cravings

När jag får en idé om att jag ska äga ett par skor, ja då slutar det oftast med att jag gör det. 
Det typiska är ju bara att jag alltid väljer dom där dyra skorna. I 2 dagar har jag nu gått runt och suktat efter ett till par från UNIF. 2 dagar!!! Det brukar ta mig 2 timmar och sen har jag klickat hem dom. Pga att storlekarna är typ slut överallt och att det typ bara finns 35, 35.5 och 36.5 kvar så försöker jag spana om hur dom faktiskt är i storleken. 36 brukar passa mig väldigt bra men nu efter 1-2 år så måste jag ha en tjockare strumpa i  annars glider jag runt i skon, speciellt mina trench boots från samma märke.

Ska söka lite mer på det där  så hoppas jag att jag får ett svar som passar mina fossingar.


RSS 2.0