Helgen

Den här helgen var faktisklt riktigt bra. Puman och Jimmy kom över till Oslo igen och lekte. Grabbarna skulle repa lite inför spelningen den 7 november och vi tjejer gick ut en sväng och snackade av oss. 
Det är fantastiskt att ha en person som man kan säga precis ALLT till. Vi är så sjuuukt lika. Det här är en tjej jag kommer ha vid min sida resten av mitt liv! Blev det en liten kärleksförklaring här eller haha? 
Och att Mats och Jimmy fungerar så jävla bra ihop... kan ju inte bli bättre!! <3
 
Snott bilder från alla håll och kanter.
 
 
 
 
 
 

ja du...

Då var den här helgen över. Den har vart riktigt mörk och deprimerande kan jag säga. 
Är ganska glad att den är över nu. 
 
Nästa helg får vi rulla fram hundsängen igen för då kommer Therese och Jimmy Jay på besök igen. 
Ska dock jobba på Rock In under lördag eftermiddag men med lite tur så kanske dom kommer och besöker mig när min vakt tar slut och jag äntligen får ta mig en liten pils. 
 
Nu är det bara att räkna dagarna igen.  Snart helg! 
 
 
Bilden är från L.A...  <3
 

Smart drag.

I somras rensade jag min garderob och donerade bort ca 10 kassar med kläder. Därav typ alla mina tjocktröjor typ, för att jag tyckte och tänkte att dom var slitna och jag hittar nog nya till höst. Hösten är här och jag hittar fane mig ingen tröja jag gillar! Vill helst ha en som går att stänga och som jag slipper dra över huvudet. En myströja som passar till alla tillfällen. Utgång, jobb, vardag, ja you name it.

Har 2 krav. Den måste vara svart och inte för tjock så att jag fortfarande kan ha den under en skinnjacka.

Är det någon som har ett tips på vart jag kan hitta en eller kanske till och med vill donera bort en? 
Snälla bullen, hjälp mig.

Hård men fin helg.

Shit vilken hård helg det har varit. Therese och Jimmy kom över till Norge på besök för att grabbarna skulle öva på ett litet projekt dom börjat på. Låter skitbra!!
 
Det blev välkomnsdrinkar, tjejsnack och utgång. Självklart la vi oss tidigt efter första kvällen så att vi skulle orka med lördagen. Fast ja, tidigt på lördagen.. typ 6 ? och det kändes av dagen efter. 
Men det är bara att hoppa in i duschen och sen kan man börja blanda drinkar så är man i gång igen, 
 
På lördagen trodde jag bara att det skulle vara vårt lilla gäng som vi hade vart med under fredagen. Så vi satt där hemma hos oss och hade det trevligt tills det börjar ringa på klockan. Det bara ramlar in folk och vi blir helt plötsligt ett stort gäng. Mats hade tydligen glömt att säga till att han bjudit över några fler av våra vänner. 
 
Jag fick självklart lite panik efter ett tag och var tvungen att städa haha.. som vanligt. 
Trevligt med oväntat besök kan ja säg.
Bra helg! Nu blir det chill ett tag. 
 
 
 
 
 
 

Oops

Alltså får Mats köpa en förskottspresent till mig, ja då vill ju jag också göra det. Såg ett par skor på nätet och min hjärna stannade upp. Jag-måste-ha-delen av hjärnan började gå i varv och jag tröck på buy-knappen så fort att jag inte fattade vad jag hade gjort. Har jag betalat hyran än? Jag ska ju till Thailand om 2 månader? Therese och Jimmy kommer ju i helgen och då behövs pengar.. När en viss del av hjärnan får bestämma så betyder allt runtomkring inte ett skit. 

Så nu sitter jag här ( med hyran betald ) och väntar på ett brev från Tullverket. Suger att man hittar allt från amerikanska sidor, det blir så dyrt då. 
Mats kallar mig redan för Lilla My. Han tycker dom påminner om hennes skor, fast mer alternativa antar jag  Hoppas skorna passar!


Happy birthday to me!

Nja.. inte riktigt än, men snart. 
För första gången i mitt liv är jag sjukt peppad på att fylla år. Jag är ett December barn och dom senaste åren har rent ut sagt bara varit rent helvete. Inte bara att det är kallt och sjukt dåligt väder. Det har även vart så att ingen kommer ihåg min dag, bråkat med nära eller kära och bara haft det skitdåligt. Ångest rent ut sagt.

Men i år så blir det ändring på det. Mats har nämligen köpt biljetter till Thailand till oss så att vi kan fira oss båda. Det kommer bli vår 60-års resa eftersom Mats också fyller år i December.

Hur nice är inte det! 3 stycken 5 stjärniga hotell under 2 fantastiska veckor i värmen med min andra hälft!
Peppen är maximal!
Tack Mats!!! ♡  RSS 2.0