SLEAZE FEST

I lördags spelade Mats band på Sleaze Fest festival i Tyskland och T-björn och jag hakade självklart med. Vi bokade egna biljetter och drog på äventyr ner mot Tyskland där vi alla skulle mötas upp.
 
Det var 2 andra svenska band som också skulle spela på festivalen och Toxic Rose var ett av dom. Fantastiska killar!
Backstage var riktigt bra uppstyrt där det fanns hur mycket mat och dricka som helst. Kände mig ganska sliten när vi kom dit men efter ett antal kaffe-B så var festen igång och den slutade inte först sent på natten.
Jag skulle som vanligt försöka agera fotograf men jag kan ha råkat hiva i mig några för många öl för att äns förstå hur jag skulle sätta på kameran. Efter spelningen stod vi och sålde tishor och hängde med dom andra banden innan vi drog vidare hem til vårat hostel och hade efterfest.
Jag hade så sjukt kul och Therese och jag kommer fortsätta vara bandfruar som äter och dricker upp allt på backstage. Nästa stop blir Italien om en månad!
 
Bjussar på en bildbomb i vanlig ordning.
 
Therese och jag på Gardemoen innan vi möter upp boysen i Düsseldorf.
Framme i Bochum
Efter TCI spelade Toxic Rose
DUCKFACE-LIGAN
HAHA den här bilden <3
 

Agadir Hair Treatment Oil

Mitt hår är väldigt livlöst och rakt. Jag klagar absolut inte på att det är rakt men att det är livlöst är fan inte kul. Jag köpte mig för tre veckor sen ett nytt shampo, balsam, inpackning och en mouse som skulle hjälpa mig lite med att få volym i håret. So far so good! Återkommer om dom produkterna i ett annat inlägg.
 
Men iaf, jag tycker inte att det här shampo och balsam-kittet gör så att mitt hår blir lika mjukt som med mitt gamla kitt så jag köpte mig en liten flaska med hårolja från märket Agadir. THIS SMELL SO GOOOOOD! Kan inte sätta fingret på vad det är men jag kommer på mig själv att jag sitter och luktar på händerna efter att jag maserat in det i håret. Den är väldigt lätt och tynger inte ner eller gör håret flottig. Detta är en leave in treatment som  innehåller certifierad arganolja och är proppad med E-vitaminer som kan användas i både vått och tort hår. Har du torr hårbotten så kan du även använda oljan i hårbotten. Använder man den i blött hår så skriver dom att den ska reducera torktiden med 40-50%, vet inte riktigt om detta stämmer men kanske mer åt 20-30% enligt mig...typ? Mitt hår torkar väldigt snabbt i vanliga fall och jag har väl aldrig direkt klockat torktiden. Har ni testat den här oljan? Vad tycker ni om den?  Torkar erat hår snabbare?
 
 
  • Paraben free
  • Sulfat free
  • Alcohol free
  • Cruelty free
 
 

BFF

Yes. Då kan jag inte längre säga att hon är på besök. She's here to stay!
Bra helg med massa öl, videoinspelning och massa skitsnack. Awesome!


RSS 2.0