New Nails

Asså mina naglar var ju fallfärdiga. Gått av eller höll på att gå av.
Tanken av att åka till Stockholm med dom händerna fanns ju inte. 

Lättare sagt än gjort. Nu är händerna fresh igen och jag har en sak mindre att tänka på.

Packa vare också .... fan.. 


Vill inte ha någon morgondag.

Okey så illa är det väl inte, men typ. Andra PT-timmen igår och vi körde gärnet! Gick skakande hem från gymmet då min PT verkligen hade kört sönder varenda muskel i min kroppen. Intervall löpningen från dagen innan kändes också av.
Idag var Sandra och jag på NMC  ( No More Comfort ) i en timme och jag gick åter hem i ett skakande tillstånd.

La mig ner i soffan en stund och skulle sen resa mig upp för att ordna inför morgondagen.  JAG HAR ONT ÖVERALLT!!! Jag kan seriöst inte stå, sitta eller ligga ner. Det är ju en skön känsla på ett sätt då man vet att man jobbat hårt, men ändå sitt-ligger jag här och tycker synd om mig själv.
Jävlar vad kul det ska bli att jobba dubbelt imorgon. Telenor och Rock In.  Kommer varken orka lyfta (ett) sim-kort eller servera öl.

Nu tycker jag verkligen synd om mig själv!!!
Det går bättre nu.

I två mornar i rad har jag mått bra nu. Alltså, jag menar, jag är glad, jag har energi och peppen är tillbaka. 
Vet inte om det har med helgen som var? Våren, att kunna gå med skinnjacka till jobbet istället för den där fula stora saken? Eller är det för att vi har bokat flyg och hotell till Stockholm, allt klart. Eller.... är det för att jag får lön på fredag? På grund av arbetsgivarbyte så har jag varit utan lön i över en och en halv månad. Alla sparpengar ( vilket inte var så mycket ) är borta och jag har 100 kr kvar. Bra tajming!
 
Att må så här hör inte till vardagen så jag hoppas verkligen att det håller i sig.
Vill inte gå tillbaka till den där sura, griniga, trötta (!!!!!) och fattiga människan igen. Det klär mig inte.
Kärleken är på topp. Framtidsplaner för resor finns och lön på fredag! Tummen upp!
 

Och där kom vårkänslorna!... på riktigt.

Visst har jag känt av att våren smyger sig på men igår fick jag verkligen vårkänslorna insparkade i skallen. 
 
Det började med att Mats och jag bara skulle ta en kaffe ute i solen. Det ena ledde till det andra och plötsligt satt Sandra och Daniel bredvid oss. En kaffe, en öl, nä, nu beställer vi in en flaska rosé!  Flera härliga människor kom och joinade oss och klockan blev mat-dags.
 
Mats hade googlat upp ett nytt burgarhak i en nybygd del av Oslo ( dom bygger fortfarande ). Buns burgers. Damn säger jag, bästa burgaren jag ätit i Oslo. Brödet var sjukt gott och tryffel pompan satt där den skulle.
 
Avslutade med en kaffe-baileys och drog sen hem i lagom tid. Det här var en av dom bästa lördagarna det här året. Eftersom att jag är en soljunkie så kommer jag säkert skriva så varje soliga lördag framöver. Livet känns så jävla mycket enklare med denna 3-kombon - Sol, värme och vänner.
 
Bjuder på en bild bomb (!!).
 
 
 
 

Tjejkvällar VS musikvideoinspelning

Under helgen var familjen på besök igen. Ja, altså inte våra föräldrar eller syskor utan det var Therese och Jimmy. Mats och Jimmys nya band skulle spela in sin första musikvideo så jag hade Therese för mig själv nästan hela helgen. Vi var med en sväng under en av inspelningarna men annars var det bara hon, jag och ölen. 
 
vi var ute en sväng med grabbarna  på kvällarna men annars satt vi hemma en hel del.Vi var i och för sig och gjorde en BFF-tatuering också.
Nu ligger Mats och jag i soffan och känner oss övergivna och våra kamrater är på väg till hem till Sverige igen.
Dröjer säkert inte länge innan vi ses igen då hela den här band-grejen är i full gång. Som vanligt hade jag en grym helg med dom här sköningarna. Love you long time!
 
Har lite bilder från helgen men jag har tydligen tappat bort min laddare och kameran är död.
 
 
 
 
 
 

PT, Check!

Igår skrev jag på ett kontrakt med en PT på gymmet. Nu gävlar ska det plågas.
 
Jag fungerar bäst när någon står och skriker på mig. Säger vad jag ska göra och hur, i alla fall när det gäller träning. 
Jag är så sjukt peppad. Nästa vecka kör vi igång och vi börjar med 1 timme per vecka. 
 
Beach 2015 here i come ( for real )!
 

RSS 2.0