NEW VIDEO

 
 
Ni har väl inte missat The Cruel Intentions ny video Accidentally Intoxicated ?
Sjukt stolt över grabbarna.
 
Vill ni se dom live så spelar dom nu på fredag i Falkenberg på Falkenberg Rockfest Indoor/Open Air 2016.
Dom spelar även i Stockholm på Harry B James lördag kväll. Ses vi där!? Hoppas det!
 
 

COLOR ME RAD - OSLO

I helgen var det Color Me Rad-loppet som hölls på Holmenkollen i Oslo. 5 km är ju inte så jobbigt men det Mats och jag inte räknade med var att det var så sjukt mycket uppförsbackar!! Det var hur kul som helst och Mats och jag kom genom banan på hela 28 minuter.  Det här är lätt något jag vill göra om igen. Den roligaste delen var självklart när vi fick kasta färg på varandra.  Efter varje km kom det även stationen där dom stod och slängde färg på alla som sprang genom.
 
Vädret började väldigt mulet men när vi skulle börja springa så sprack det upp och vi hade solen med oss hela dagen! Toppen dag helt enkelt.
Bjuder på bilder från både kameran, mobilen och GoPro'n
 
 
 

 
 
 

Månadens Favorit Juli

Gerard Cosmetics - Slay All Day Setting Spray.  Säger bara så här, STORA TUMMEN UPP!
En oljig tjej som jag behöver en bra setting spray och gärna med lite alkohol i. Slay All Day sägs hjälpa till  med att matta ner huden och kontrolera oljan som kommer fram under dagen. Du kan spraya den före du lägger på ditt smink som en primer och sen efter som en setting spray och  den hjälper då till med att få sminket att sitta bättre och längre. Jag håller helt med om det som som dom skriver om den, det stämmer, för mitt smink sitter bra och jag håller mig matt längre. Det som är minus med den här spayen är doften. Det är sjukt stark och påminer väldigt mycket om rökelser... typ? Lukten sitter inte kvar hela dagen på ansiktet men om du är känslig för starka dofter så kanske du bör hålla dig undan från dom här.
 
Du kan välja mellan 5 olika dofter ( se här ) och jag har två av dom. Lavender var den första som jag köpte och jag fick lite av en chock när jag först kände lukten. Jag tyckte själva sprayen fungerade så himla bra så jag tänkte att jag ville pröva en annan doft som inte luktade lika starkt så jag köpte hem Jasmine också. Den är betydligt mildare och fungerar lika fint som Lavender.
 
https://www.gerardcosmetics.com/ är inte tokdyra och har oftast free shipping. Dom har även flera rabattkoder som dom lägger ut titt som tett på sin instagram. 
Jag har handlat från dom flera gånger och jag har inte råkat ut ut för tull än så länge ( peppar peppar... )
 
Vill du vara säker på att inte behöva betala tull kan du också köpa flera av deras produkter från svenska sidan MadLady.
 
 

RSS 2.0