Lite nytt

Jag har fått ändrat lite på designen här på min sida. Lite bakgrund, ändring på rubrikerna, större bild, ordnat så att bilderna inte åker utanför kanten och lite andra små detaljer. Allt detta har jag gjort helt själv.... eller? 
Nej så är inte fallet. HTML är rena gregiskan för mig. Jag förstår nada! 
 
Men jag hade tur. Maria erbjöd sig att hjälpa till med sidan. Det är inga super stora förändringar men känns lite bättre och sidan är inte lika platt + att det kommer bli lättare för mig att blogga och lägga upp bilder från blogg.se appen ( som iofs suger ).
 
Detta betyder att jag troligen kommer göra lite mer spontana inlägg och säkert ett å annat fylle inlägg. Det får ni leva med. 
Tack Maria för all hjälp!
 
På tal om annat. nu vill jag ha sommar och festival. Vilka festivaler ska ni på? 
 
 

Stockholm bokat!

Ja, eller jag har ju inte bokat biljetterna än men jag har fått ledigt från jobbet.
Måndag kväll den 14 april flyger jag hem till Stockholm och stannar en hel vecka. Det är inte säkert att Mats kan följa med för att han måste in i studion och hem till Söderhamn. Kan inte komma ihåg att jag har vart iväg från Mats en så lång tid förut så det kommer att kännas för jävligt...
 
Så, mina kära vänner i Stockholm. Jag hoppas verkligen att ni kommer hålla mig sysselsatt. Jag vill hänga med min familj och försöka träffa så många av mina vänner som möjligt.
 
Boka inte in något annat än mig under påsk <3
 
Smell you later.
 
 

Julfest på Rock In.

Ja, vi hade ju inget julbord med Rock i julas In så vi körde en pizza och öl kväll igår. Pizzan var faktiskt riktigt god, för att vara norsk. Åt väl lite väl mycket så det blev bara 3 öl och sen raka vägen hem till soffan där jag dog.
 
Sjukt trevligt att nästan hela gänget var samlade. Hoppas vi gör det här fler gånger för jag gillar våran lilla Rock In familj.
 
 

Nordic Beast

Igår efter jobbet så stressade jag mig hem, hoppa in i duschen och gjorde i ordning smink och hår, Mats skulle nämligen ha grabbkväll men 3 rätters middag innan vi skulle bege oss på Nordic Beast. Jag stack iväg till Mia där kvinnofölket fick samla sig och körde förfest. 
 
En flaska vin senare ( hyffsat låg % ) rörde vi oss mot Rockefeller som ligger 5 minuter bort, mötte upp boysen och gick in. 
OCH DÄR... där slog vinet för alla. Fast på ett bra sätt, typ. Känns som om jag missade halva konserten på grund av att vi flamsade runt så mycket, haha.
 
Efter det klampade vi vidare till Kniven som är en Rock/metall bar som ligger i samma område. Pratade bort tiden och plötsligt tände dom lamporna. Dags att gå hem. Några hundra meter bort ligger hem och där hade vi en chill efterfest.
 
Nu ligger jag i soffan och här kommer jag nog stanna hela dagen för jag är trött och mina ögon rinner. Fy.
 
 
 

RSS 2.0