KUBB

Efter jobbet i fredags mötte Mats och jag upp Therese och Jimmy som precis hade köpt ett kubb.  Vi köpte några öl, hittade en park utan folk och satte igång och spelade. Jimmy hade aldrig spelat kubb och Mats har alltid sagt att han inte är intreserad av att spela. Mmm, det visade sig att båda älskade spelat. 
Det var tjejerna mot killarna och ja, klart vi damer vann!  
Vi avslutade hyfsat tidigt och möttes upp igen på lördagen. Under lördagen fick vi mer sällskap och vi var nu fyra stycken i varje lag. Tyvärr började vi spelet ganska sent och det tog en stund nu när vi var lite fler folk. Vi höll på så länge att det blev mörk och vi inte längre kunde se pinnarna vi kastade. 
 
Det aslutade med 1 - 1 och det betyder fortsättninge följer!
 
 Hade inte med mig någon vettig kamera så mobilbilder får duga. 
 
 
 

7 år

Igår var det 29 Maj. Mats och min 7 årsdag.  
Det är helt sjukt vad tiden flyger iväg och vårat förhållande blir bara bättre och starkare med tiden. Fortfarande så känner jag att han är min bästa vän och jag saknar honom hela tiden när jag inte är med honom. Vi har alltid så himla kul tillsammans och jag känner mig verkligen älskad. Nästan lite bortskämd. ❤




Colour Me Rad Oslo 2016

Bokade precis in Pöscha och mig på Colour Me rad loppet som kommer gå i Olso i slutet på sommaren. Är så sjukt peppad!
Mitt första lopp som jag någonsin har sprungit och jag börjar med den här färgbomben! WOOP WOOP.
 
 

JUMP

 

Finbesök

Den här helgen har varit helt magiskt. Finsbesök av både sommaren och Alex. Hur kul som helst att vänner orkar ta sig tid att faktiskt åka hela vägen från Sverige till Oslo. Det är faktiskt inte så långt och det är kul att det inte bara måste vara jag som alltid ska åka iväg för att träffa dom man faktiskt tycker om.
 
Känns som man får ny energi när värmen kommer och jag har redan träningsvärk av allt hoppande och  alla långa promenader.

Som sagt, vi  har promenerat runt halva Oslo, grillat, besökt operan och hoppat lite mer där och ätit massa god mat. 17 år som vänner och många fler år blir det. Att vi bor i olika länder spelar ingen roll, för när vi ses så känns det som om vi träffades igår och det är inga konstigheter.
 
Kärlek till dig Alex!
 
 
 

Månadens Favorit April

Men ja! Det tog sjukt långt tid men den är min nu. Kat Von D - Shade and Light eye palette. En matt palett i bruna färger och här finns verkligen bruna skuggor som passar alla hudfärger. Paletten är gjord i hård papp och känns härligt tung i handen. Färgerna och är uppdelade i tre kvartetter - Neutral,  kall och varm. Skuggorna är pigmenterade och är lätta att arbeta med men jag kan dock tycka att dom ljusa skuggorna är liiiite lite pudriga men det är absolut inget jag stör mig på.
 
Jag verkligen älskar den här paletten och man kan göra så sjukt mycket med den.,
Paletten finns att köpa på Sephora och kostar ca 450 SEK vilket betyder att skuggorna kostar ca 38 kr styck. KAP!
 
 
 
 
 

RSS 2.0