Schizoväder

Fan vad April månad jävlas med våra stackars små hjärnor. Superfint väder och helt plötsligt,  snö! I lördags skulle Mats och jag ut och gå lite och precis innan vi gick så skrek jag till Mats som står på badet : Nu snöar det!!! 
Han kommer ut och självklart så har det slutat. 
Ja ja.. vi går ut, sol sol sol... går och sätter för att ta en öl i solen och är tvungna att ta av oss till linnen för att det är så varmt. Solen försvinner och istiden kom och hälsa på. Hej sa vi och klädde på oss och gick till nästa ställe med värmelampor och lurade våra hjärnor lite till att det faktiskt är varmt ute.


Nu är det vår!

Vilken helg va! Var ute och åt sjukt bra asiatiskt mat på Jonoe uppe på Grünerløkka med Mats, T-björn och Jimmy under fredagen. Blev så sjukt mätta att jag för första gången ever inte åt upp maten. 

Under lördagen tvingade jag ut Mats på stan där vi strosade runt, drack öl, jäste i solen och planerade vidare på vår kommande resa! Jävlar vad pepp jag är!! Den kommer bli fet. 
Åt mer japanskt på Kamai, vilket har blivit min nya grej. Kamai är fantastiskt, bra priser, bra mat och mycket smaker! BAO is the new shit. 

Söndagen tog vi en sväng förbi Louise och Tobbe där vi lekte med tvillingarna och åt blåbärspaj innan vi drog vidare ut med bilen och kikade lite på utsikten över Oslo och sen vidare ner till Bun's där jag åt den bästa  Tuna-burgern evah!! Avslutade med att ligga på bryggan och bara lapa i sig solen. 

Nu när min kamera är inne på lagning så uppdaterar jag snapshat lite mer. Sugna? 
Snapshat : Tweakies 


Världen bästa efterfest.

I helgen firade vi Pöscha som fyller år idag!
Grattis underbara Pöscha,  du är bäst och förtjänar det bästa!

Iaf, vi var ute ett gäng och käkade innan vi bar oss hem till Pöscha och Danne där det bjöds på bål och all typ av snacks! Satt kvar allt för länge men kände att vi ville gå och se lite folk så vi tog en krog i närheten. Jag som skulle ta det lugnt, vilket jag också gjorde fram till kl 3 då jag helt plötsligt kände att jag inte var färdig. Pöscha bjöd över till efterfest så Mats, Daniel, Pöscha och jag gick tillbaka hem till dom. Där kom shots, öl, rosén och vinet fram och vi satt uppe långt in på morgonen då solen redan var uppe och jag ville hem. Mats skulle bara dricka upp så jag la mig i soffan. Japp, där vaknade jag sen upp av att vi alla ligger och skedar varandra och klocka är tre på dagen!! Jag kom med andra ord inte så långt. Vi la oss ute på balkongen där det var minst 20 grader och där låg vi och snacka skit tills det plötsligt var kväll och grillen kom fram.

Klockan nio igår kväll kom vi hem!
Sjukt trött idag men det var helt klart värt det. Hade så himla kul och efterfesten var helt klart höjdpunkten. 

Efterfest!


Sunday Funday

Det känns verkligen att våren börjar smyga sig på! Har inte burit min vidriga vinterjacka på flera veckor nu och det känns faktiskt väldigt bra. Vissa dagar har man till och med kunnat jäsa till det med en uteöl.
 
För några veckor sen så var det en sån söndag. T-Björn och Jimmy kom över till oss och drack kaffe innan vi gick ut på en promenix längst akerselva. Kollade in söndagsmarknaderna på Blå och vid Birkelunden och satte oss sen ute och drack öl. Efter ett tag vart det ett snabbt besök på Ryes och sen vidare ner mot Mathallen där vi åt grym mat, drack mer öl och snackde mer skit. Louise och Tobias var ute och rastade barnen och vi fick äntligen hänga lite med dom också!
 
Man känner sig mer fri nu när man kan röra sig ute utan att frysa ihjäl och falla ihop av depression för att det är så kallt.
Inte långt kvar nu tills man kan sitta ute långt in på kvällen och det forfarande är ljust ute, damn vad jag längtar!
 
Ber om ursäkt för överexponerade bilder. Min kamera gör absolut inte som jag vill eller visar rätt i displayen.
 
 

Månadens Favorit Mars

Det var länge sen jag var så blek som jag är just nu och jag har inte många foundations som passar mig i färgen. Jag är inte den personen som håller mig till en och samma foundation utan jag varierar nästan varje dag. Basen är typ den delen av sminket som jag tycker är roligast. Älskar att testa nya foundations och är alltid på jakt efter en som är bättre än alla dom jag redan har.
 
Men i alla fall, som jag skrev så är det länge sen jag var så här blek som jag är nu jag är inte sugen på att köpa samma foundations som jag har  igen men i några nyanser ljusare. Det skulle kosta allt för mycket och ta allt för mycket plats. Jag läste om Manic Panics vita foundation och att många häller i några droppar av den i sin för mörka bas och blandar ihop och på så sätt kan man gå flera nyanser ljusar. Det enda den ska göra med din foundation är att ljusa upp den plus att du kanske får lite mer täckning. Den ska alltså inte rubba dens egenskaper
Problemet är att jag hittar inte Manic Panics vita foundation i Norge så jag gick och köpte Stargazers white foundation. Den är egentligen till för torr hy men jag tycker inte att den har sabbat mattheten från mina baser än så länge.
 
Manic Panics foundation är mer rinnande som jag har förstått det och har även en pump som är digg för den som gillar att hålla bakterier borta. Stargazer är väldigt tjock och här ingår ingen pump. Man får istället en "spade" som du får plocka upp produkten med. Hade föredragit en pump då jag tror att det hade varit lättare att kontrolera mängden som man vill ha ut ur burken men jag tager vad jag haver. 
Jag har använt denna foudation flitigt den senaste tiden kan jag säg.
 
 
Är du väldigt blek i huden och har svårt att hitta en nyans som passar dig så kan den här vara bra till hands.
 
Några av mina foundations i bakgrunden som jag äntligen kan använda igen tack vare denna burk.
 

Lill-rockarn

 
Igår skickade Mats ett sms med en bild på ett ultraljud till sin mamma och skrev att det snart kommer en liten rocker.
Hon blev ju självklart helt överlycklig och försökte få tag på han medans han stod på jobbet och hade fullt upp.
När hon väl fick tag på han så var det nästan tvång på att vi skulle flytta hem och lyckan var total!
 
Mats : mamma, vad är det för dag idag?
Mor : TORSDAG!!!... Nej, Fredag!
Mats : Men vilken datum?...
Mor : Oh...
 
1 April alltså, dagen då man får säga nästan vad man vill till personer.
 
Jag tycker nästan det har var lite elakt men också sjukt kul! Nu vet jag att om/när det väl kommer en liten kid så vet jag nån som kommer bli glad ;)
 
Lyckades ni lura någon?
 
 

RSS 2.0