Blarf

Woop Woop. Hotell kirrat i New York. Nu är det inte långt kvar till vi får semester och flyger iväg till staterna ....( igen ) ...
 
Känns verkligen som om det behövs en semester. I och för sig drar Mats och jag till Söderhamn om två helger och det ska bli så j--la skönt att åka dit igen. Skärså på sommaren, finns det något bättre? 
 
Är ute på jakt efter en hatt så om någon vet där dom säljer snygga hattar i Oslo , Stockholm eller ja, varför inte runt Söderhamn så får ni gärna hojta till. Vet inte riktigt vad jag är ute efter men efter att ha prövat Tessans hatt i helgen så är jag FAST! Det var så grymt skönt att inte behöva bry sig om håret när man är ute och svettas på krogen. 
 
hattjakt nästa! 
 
 
 
 
 

Midsommar

Vi hade fin besök av Therese, Jimmy, Emmy och Simon från Sverige nu i helgen. Midsommarfirande på takterasen satt på schemat och ja.. det var nog en av dom bästa midsommar jag har haft. 
Även fast vädret inte var det bästa och att vi inte hade massa blommor och grönt så var vi ett sånt bra gäng. Vi gjorde det bästa av det vi hade och det slutade med en grym helg.  Mats och Daniel stod för grillandet och vi hade något för alla på grillen.
Takfest , hemmafest , krogen och sen efterfest. Vi gick och la oss klockan 10 på lördagsmorgonen och sen upp runt 2 igen. Mexikansk middag och sen vidare ut igen. Hård helg med andra ord. 
 
Fast ja, Therese, Jimmy, Mats och jag började ju redan på onsdagen. Gah, nu blir chill ett tag fram över.
 
Jag var dålig med kameran så får bjussa på lite bilder från taket. 
 
 
 
 
 
 
 

Takhäng

Det är så himla skönt att sommaren äntligen är här. Mats och jag börjar äntligen träffa folk och har lust till å göra saker haha. Allt blir så mycket lättare nu när det är varmt. Det är bara att bära upp grillen till taket och sen kan man sitta där och bara jäsa. Ta med lite bra människor, några kalla öl, god mat och lite bra musik och efter det behöver man inte så mycket mer. 
 
Det kommer bli mycket häng på våran takterrass i sommar.
 
 
 
 

Det där finbesöket

Jo för några helger sen så kom min bror på besök och jag har nu lyckats ladda in bilderna på datorn. Det var inte så många som jag trodde att det skulle vara för tid med kameran, det hade jag tydligen inte. 
 
Patrick och Fredrik kom hit under fredagen och vi började med att äta lite mat. Sen drog vi vidare till Rock In och sen vidare till en annan klubb. Till slut fick jag ge upp för att dricka i den där takten blev lite för mycket för mig. 
 
Dagen efter drog vi vidare till O'learys för att kolla på Sverige - Ryssland matchen, åt mat och ja, vi drack väl en hel del öl igen. Sen vidare för mer öl på olika ställen samt lite drinkar på tiki tiki baren Aku Aku. Tog en pit stop hemma hos oss och sen ut igen. På söndagen var jag helt förstörd men jag hade en helt fantastisk helg. Bra drag och bara det att min bror kom till Oslo för att hänga med oss, ja det klagar jag verkligen inte på.  Man blir så glad av lite besök. Att folk orkar ta sig hela vägen hit för att dricka dyr öl och hänga med oss.  <3
 
Gör lätt om det här! Bror, du är välkommen hit när du vill. 
 
 
 
 
 

Happy

Okey, nu har jag än en gång hittat mitt favvo läppstift. Eller... det är ett av många.

Det kommer från Make Up Store och heter Happy. Det är ett ljusrosa läppstift med skimmer i. Man kan lägga ett lager för lite skimmer eller bara kötta ett extra lager på för att få ett mer täckande resultat, vilket jag gillar, skarpt!
Jag har kommit in i någon fas där jag vill ha mina läppar nude/rosa där det gärna får vara skimmer i. Förut skulle det vara nude och helt matt.
Så gillar du ljusa läppar så är det här något för dig.
Söndagshäng

Jag har sååå många inlägg som jag måste slänga in men måste bara få tummen ur och lägga in bilderna på datan.

Så länge kan jag bjuda på det här.
Vi (Mats, Sandra, Daniel och jag) sitter på Huk och dricker Rosé och jäser i solen.
Bad, grilla och bara njuta av sommaren. Fri dag imorgon!
RSS 2.0