Månadens Favorit

Tänkte börja med en ny kategori här på min blogg och den heter Månadens Favorit/er.  Det här kanske kan bli lite som en motivation för att jag ska börja blogga lite mer?  Jag kan inte garantera att det kommer ett nytt inlägg varje månaden men jag ska göra ett försök.
Det kommer komma både nya och gamla favoriter, typ det som jag har sträkt handen efter lite extra just den månaden.
 
  Lets start!
 
Den här månaden vill jag göra en Shout Out till Lush egna färska ansiktsmask - Cupcake. Jag fick min första burk när jag lämnade in 5 stycken tomma burkar som jag hade tömt. Lämnar man in 5 stycken tomma och rena burkar så får man tillbaka en valfri färsk ansiktsmask. Detta gör dom för att dom ska få in sina burkar igen och att inget åker ner i papperskorgen och inte får återvinnas. GO LUSH!
Jag frågade efter en mask som skulle hjälpa till att matta ner huden, ta bort orenheter och överflödig olja.
Ja, jag har en väldigt oljig hud och har tidigare haft väldigt mycket problem med finnar. Talgproduktionen kan man ju inte klaga på, den fungerar! Disslike.
I alla fall, inte bara att den här masken luktar sjukt gott, den fungerar också. Jag brukar lägga den på kvällen eller på morgonen innan jag sminkar mig om jag har tid. Låter den sitta i 10-15 minuter ( om inte mer ) och sköljer sedan av den. Huden känns lugn och även återfuktad. Märker även att mitt smink sitter mycket bättre och jag känner mig matt längre. Ska jag gå ut eller gå på nån fest eller annat event så är den här ett måste, LOVE IT!
 
 
Ansiktsmasken kostar 125 SEK / 118 NOK och innehåller 75g. Den ska också förvaras i kylen då det är en färskvara. Den har en hållbarhet på ca 1 månad.
 
Har du någon favoritmask från LUSH?
 
 
 
 
 

Sjukling

Morgonen efter julafton vaknade jag upp med golfbollar istället för mandlar i halsen. Rethosta bygdes upp till slämhosta och när kvällen är kommen så har min röst stuckit iväg och jag låter värre än en mat-tant som röker två paket gula Blend varje dag. Inte nog med det så blir jag täppt som f*n runt 19-tiden. 
Idag känns det lite bättre även fast jag trodde att jag skulle dö imorse. 

Det jag vill komma med det här inlägget är att jag tycker att alla ska tycka synd om mig. OK! 
Bra. Känns redan bättre.


Kvällspromenad

Det är så sjukt tråkigt nu under jul för det finns verkligen ingenting att göra. Jag förstår att dom här dagarna bör njutas med familjen, vänner, med sin partner eller ensam i soffan. Men efter gårdagen liggandes i soffan ( seriöst från kl 08-18 ) med varken mat eller godis så kände jag hur det kröp i kroppen. 3 dagar och ingen matbutik är öppen, kylen är tom och raslösheten växer. Vi bestämde oss för att gå ut och gå lite. Träffade upp Peter och Susanne och hittade faktiskt ett ställe som hade öppet. Se lite folk, dricka  nån öl och äta mat. Kände verkligen att jag behövde det här. 


Bjussar på pics från Operan här i Oslo.


Julafton

Mats och jag stannade hemma i Olso under jul detta år. Louise som är höggravid med två tjejer i magen stannade också kvar i Oslo . Istället kom hennes föräldrar till Oslo med massa svensk julmat så Mats, Robin, Diza, Tobias, Louise, jag och hennes föräldar + hund firade julen tillsammans. Mats som var lite ledsen över att han inte fick åka hem till sina föräldrar och äta julmat fick helt plötsligt allt som hade gnällt om.
Vi körde julklappsleken vilken var första gången för mig. Varför har jag aldrig varit med om detta förr! Sjukt kul ju.
 
Tack Louise och Tobias  för att vi fick komma hem till er och fira julafton hemma hos er. <3
 
Jag glömde kameran hemma så Mats mobil fick duga. Fick dock ingen bild på varken mig eller vackra Louise.
 
 
Hade med mig egna köttbullar då jag visste att det skulle vara vääldigt mycket kött på bordet. Det fanns även väldigt mycket annat gott så jag hade nästan inte behövt. ;)
Och som varje år så sitter man efter maten och är andfådd för att man har ätit så mycket.

Bahamas

Det går inte snabbt med dom här inläggen från våran resa säger jag. Får lite smått ångest av att behöva kolla på bilderna nu efter så lång tid och bli påmind att resan redan är avklarad och dom vidrigaste månaderna ligger framför oss.
 
Men eftersom att jag äntligen tog tummen ur, så sitter jag nu här med min sjukt sega dator och sjukt många härliga minnen.
 
Tänkte bjuda på en liten bildbomb från när Mats och jag körde en kryssning genom Bahamas.
 
Tidig morgon i Miami
 

Miami part 1

Efter Las Vegas flög Mats och jag till Florida där vi hängde i några dagar innan vi skulle åka på våran Bahamas cruise. Vi höll till vid South Beach och passade på att bada i havet, som för övrigt var närmare 30 grader varmt.
Älskar att åka utomlands för jag badar alltid så mycket vilket jag verkligen inte gillar här hemma. Sen att man hade dunder-grisen med i vattnet gjorde ju bara saken bättre. Har alltid så jäkla kul med Mats.
Vi hade en bil i några dagar, en Camaro, ja jag vet, såååå turistigt men hey, får man chansen så måste man ju testa. Vi tog oss en sväng om runt Miami och kusten och bara njöt. Älskar att åka runt och bara kika runt, lyssna på bra musik och snacka massa sit.
 
I vanligt ordning, bildbomb :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0