New York

Vi har varit i New York förut och både Mats och jag gillade den staden så sjukt mycket så vi kände att vi lätt kunde avsluta våran resa där.
Vi stannade i 5 dagar och bara chillade, shoppade, drack god öl och åt massor av mat. Eftersom vi hade sett det mesta så var det faktsitk ganska skönt att bara strosa runt och inte ha några större planer. Bara ta dagen som den kommer.
Vi gick på ett 5-stjärnigt spa, loppis under Brooklyn bridge, tog en drink på roof top baren Pod 39, shoppade second hand¨, söp oss fulla på en margarita bar och massa annat.
Bildbomb DELUXE!
 
 
 
 
 
 

Shark Dive

Dom sista dagarna på Oahu hade vi planerat att åka ut och dyka med hajar. Vi åkte ut till ett gäng Galapagos hajar där vi dök i bur och fick vara riktigt nära hajarna. Fanastiska djur.
Jag har stor respekt för dom men båda gångerna Mats och jag har varit ute och dykt med hajar så har min rädsla för dom typ försvunnit. Sjukt skumt.
 
Riktigt fina djur och det är kul att få se dom på så nära håll.
 
Efter dyket åt vi en rejäl lunch och åkte direkt till stranden för att få slappna av och låta upplevelsen smälta.
 
Vattenfall överallt.
 
 
.
 
 

Mokulua Islands - The Mokes

Efter att vi hade tatt våran hike upp till Pilbox och såg The Mokes så blev vi sugna på att ta oss dit. Via vårat AirBnb boende hade vi tillgång till en kajak som vi slängde upp på bilen och körde till stranden. Eller ja, slängde upp på bilen... den var så jäkla tung och vi hade grova problem med att få upp den på taket eftersom jag inte alls är lika stark som Mats. Vem kunde tro att lite plast skulle väga så mycket?!
 
Väl nere i vattnet gick det ganska bra, om man inte tänker på att vågorna var grisiga på vissa ställen och att jag är livrädd för okänt vatten.
Väl framme på en av öarna så hade vi en hel strand för oss själva där vi åt frukost, badade, drack öl och bara chillade.
 
 
 
När vi kom tillbaka till Lanikai fick Mats en ny bästa kompis. Jag var tydligen inte lika viktig längre...
 
 
 

Lanikai Pillbox Trail

Det var så sjukt varmt på Hawaii när vi var där så om vi ville göra några aktiviteter så var det på morgonen som det var svalast och då solen oftast låg bakom moln.
 
Vi bestämde oss för att ta en hike upp till Pillbox. 40 minuter hike upp för en brant stig och du kom upp till Pillbox som är utkiksposter som blev byggda mellan första och andra världskriget.
Den där morgonpromenaden upp var helt klart värt det för väl där upp så hade vi DEN utsikten. Vi såg även dom två öarna Mokulua Islands, även kallade The Mokes.
 
 

I DO

18 september 2016 -Maui.
 
Vi klev upp strax efter 2 på morgonen för att slänga oss i bilen och sen åka upp mot molnen igen. Den här gången var det en soluppgång som vi tänkte kika på uppe på toppen av Haleakala.
Ännu en gång så var vi tvugna att sätta på oss varma kläder och ta med oss filtar som vi kunde värma oss under medans vi stod där uppe. Den soluppgången är svår att slå. Att se solen gå upp från molnen och lysa upp berget... snyggt!
 
När solen väl var uppe och folkmassan hade minskat trodde jag bara att Mats skulle ta en bild på oss med hans GoPro, men så var inte fallet.
Han gick ner på knä! Han tog fram asken med ringen och ställde frågan.
Mitt svar, Skojar du?! Inte det svaret jag trodde att jag skulle ge Mats men efter att jag till slut förstod vad han höll på med så svarade jag direkt JA!
 
Han kunde inte valt ett bättre tillfälle. Älskar den här mannen så otroligt mycket!
 
Efter berget drog vi iväg till Big beach och badade hela dagen.. En av dom bästa dagarna i mitt liv!
Därför bjuder jag på en bildbomb!
 
 
 
 
 
 

Horseback Riding

När jag var liten red jag på ridskola, vilket är typ 20 år sen.  Jag har länge velat sätta mig på en hästrygg igen och varför inte passa på att ta en ridtur i djungeln när man är på Hawaii?
Vi åkte ner till en dal där stallet och hästarna väntade på oss. RIktigt härlig miljö som vanligt. Det svåra var att en hel del mangos och advocados ( Största jag har sätt! )  hade ramlat  ner från träden och hästarna drog sig gärna in i skogen för att smaka av dom. Två timmar på hästryggen kändes som 30 minuter. Jag vill börja rida igen!
 

avocado time!
 
 
Kommer ni ihåg sista scenen i Water World? När dom kommer i land på ön?
Här är stranden där dom seglar in till.
Har ni inte sätt filmen så bör ni göra det nu. lätt en av mina favoritfilmer!
 
 
 

RSS 2.0