Sunday funday med Louise

Idag har vart en riktigt chill dig. GIck till gymmet i morse med Mats och sen hem igen och slappade.
 
Vid 4 mötte jag Louise för en kaffe..... som alltid slutar med öl.
Super trevlig söndag, önskar att alla söndagar var så här.
 
 
 
 
 
 
 

DIY Studded shirt

Vi kom hem från IKEA med nya tvättkorgar, inte dom vi ville ha men dom får funka tills vi hittar några snyggare. När vi kom hem blev både jag och Mats på fixar humör.. Mats satte upp tavlor och väggspegeln som har stått på golvet sen vi köpte den ( ca 2 år sen!! ) .
Jag har suttit och klipt sönder byxor och nitat till en tröja. Eftersom jag inte har några pengar så får jag göra om massa kläder. Fast det är väl lika bra för idag så sprängdes min garderob och allt flög ut. Mats fick snickra ihop den och jag fick vika allt snyggt så att allt skulle få plats.
 


Mot IKEA!

Nu ska vi snart iväg till IKEA och köpa tvättkorgar till vårat rum. Just nu har vi bara en massa påsar som vi samlar all tvätt i och det är så sjukt irri. Ser så stökigt ut!
 
Hoppas dom har dom tvättkorgarna vi vill ha!
 
Idag har jag på mig mina nya shorts som jag fixade till. Det var ett par gamla Lip Service jeans men jag tyckte dom kunde få bli shorts istället. Blev riktigt nöjd.
 

Hemlagad pizza

Igår  när jag kom hem från jobbet så luktade det sjukt gott i lägenheten. Mats stod nämligen och lagade mat.
Hemladag pizza!! Massa ljus tända och bra sällskap, det är precis så här jag vill ha en fredag. Vi kollade även på Ice Age 4 och den sög. Se den inte.
 

blogg.se app till androids!!

Äntligen blogg.se

Det tog lite tid men den som väntar på nått gott..

Ellos sport

Jag är nog inte ensam om att bli helt såld på träningskläder efter att man börjat träna ordentligt.
Jag tycker ibland att det är roligare att shoppa kläder som jag kan träna i än till vardag eller fest.
 
Gick in på Ellos hemsida och kollade runt lite. Har alltid tyckt att Ellos är en kärring sida men nu hittade jag faktiskt en hel del bra!! Eller så är det bara jag som börjar bli gammal ???
Jag kollade i och för sig mest på sportskläderna och där kunde man hitta en hel del grejer till bra priser!
 
När jag får lön ska jag köpa mig lite nytt som jag kan träna i. Just nu har lag snöat in mig på just jackor och tröjor då jag fortfarande vill kunna vara ute och power walka eller springa även fast det har blivit kallt ute.
 
Här är en del som jag blev sugen på.
 

New in, Jeffrey Cambell

Har inte bloggat på ett tag för att jag har jobbat så otroligt mycket och har haft en massa skit att ta hand om.
Inget jag direkt ville blogga om.
 
Men nått som jag vill dela med mig av är att jag äntligen har skaffat mig ett par JC skor. Jag förstår inte varför jag inte gjort det tidigare, jag som ÄLSKAR skor.
 
Men nu har jag i alla fall köpt mitt första par Jeffrey Cambell skor.. bättre sent än aldrig.
 
Ikväll skulle jag helst vilja gå ut och inviga skorna men det blir nog soffan. Hade Therese eller Nina knackat på dörren så hade det inte vart nå snack om saken... men det är bara att dagdrömma vidare. ..
 
 

snabba cash

Att sitta på en stol på jobbet för att maskinerna inte funkar är inte helt fel... speciellt inte med den här lönen!!! Aaah fan vad jag älskar lagerjobb....

Ville bara säga det!

DIY Studded shorts

Hittade ett par gamla shorts här om dagen som jag piffade upp.
Nu har jag typ lust att nita till fler shorts. Nästa gång jag får tid så ska jag ner till sybutiken och köpa lite färg! Måste beställa hem fler nitar också!! OOhhhh jag vill bara göra mer.
 
Jag vet att dom här shortsen inte var nån big deal men ja... det var kul lixom!
 


 

Då var det dags.

Jag var uppe i 24 timmar igår vilket känns idag. Jag jobbade både på Tine och Rock In. Gick upp 4 på  fredag morgonen för att dra till Tine, kom hem 5 lördag morgonen efter att jag hade jobbat på Rock In.  När jag kom hem så bytte jag och Mats plats i sängen då han skulle iväg och jobba.
 
När han kom hem från jobbet idag så skulle han iväg och repa och jag ska iväg och öppna Rock In.
 
Som tur var så slipper jag faktiskt jobba dubbelt så jag får sluta klockan 9 och då blir det hem till soffan och Mats! Tråkigt när man går om varandra hela tiden.
 
Men men.. nu ska jag iväg..
 
Ni får ha en trevlig lördag folkens!!
 


Sliten tjej i en sliten webcam!
Man fåååååår puta med läpparna!
 
 

Bra jobbat H&M

Äntligen har dom börjat få in mindre storlekar på Jeans.
Jag var och prövade ett par jeans på H&M en gång, 1 år sen kanske, ett par 26or för det var den minsta storleker jag hittade. Dom var verkligen för stora och frågade om dom istället hade några i storlek 25 eller 24. Då skrattade en personal-hona åt mig och pekade mot barnavdelningen. Asså jag är verkligen inte den ända som använder 24-25 i byxor så jag förstod inte alls vad hennes problem var, surfi..a
 
Jag gick till ett annat H&M med bättre personal och där sa dom att dom får in kanske 1-2 par i storlek 25 och dom tog alltid slut, DIREKT!
 
Idag gick jag in på H&M och såg ett par 25or så roffade åt mig dom direkt och gick in och prövade dom. FÖR STORA!
 
frågade då en av personalen ( även fast jag visste att svaret skulle bli nej ) om det fanns några 24or och hon sa faktisk ja. WOW.
 
Dom ska börja få in fler par i mindre storlekar!! DÄ Ä NICE!
 
Jag är ett stort fan av Levis men ibland behöver man ett par jobb brallor eller ett par byxor som man bara kan klippa sönder och få leka lite med.
 



Working class hero

Nu har jag vart utan jobb i typ ett halvår. Okey, jag har jobbat lite extra på Rock In men det är inget som jag direkt kunnat leva på.
 
Men när jag väl har ett jobb då jobbar jag på som fan! Jag är grym på att jobba. Jag tror att jag jobbade runt 74 timmar på en vecka förra året. 20 timmar en av dagarna. Då jobbade jag dubbelt på Telenor och sen direkt till Rock In ( som låg två minuter bort ) och jobbade ett hårt nattpass.
Känner att jag är där igen.. Ja just ja.. Jag har fått jobb !! Visst det är bara slutet av den här veckan och hela nästa vecka men dom sa att det troligen kommer bli mer!
 
Vart ? Jo på Tine, Norges Arla.
Ska jobba på exakt samma avdelning som Tomas som jag bor med. Tur att vi kommer jobba olika skift haha.
 
Men i alla fall. det där med att jag sliter sönder mig... Jobbade 12 timmar på Rock In igår, 16-04. I morgon börjar jag klockan 06.00 på Tine och sen direkt vidare till Rock In. Tine på fredag och sen jobba natt på Rock In.  På lördag blir det 12 timmar i baren igen ( utan rast!! )
 
Ska bli skönt att börja jobba igen. Jag gillar att jobba och den här sommaren sög ju ganska så hårt så det kändes lite onödigt att vara arbetsledig....eller?
 
Så idag unnar jag mig godis, läsk och Starzinger! Starzinger i mitt hjärta.. gammal 80-tals animeserie som jag och många andra har vuxit upp med.
Idag när jag började kolla på det så förstod jag vem min första kärlek var, COGO!!!
Känslorna kom tillbaka och ligger här och fnittrar för mig själv som en liten fjortis. Ooooh Cogo... <3
 


 

12-timmar non stop!

Yes box. Gör mig redo för ett lång dag i baren... 12 timmar non stop... nej vi har inga raster på Rock In.....
 

Full fart

Uppe med tuppen och iväg på Power walk med Mats. Oh jävlar säger jag bara.. den där träningsvärken är inte att leka med. Jag kan knappt gå upp ur sängen utan att jag ser ut att vara 98 år med rygg/ben ploblem.
Så fort jag börjar gå så släpper det men det är just det här med att man måste börja... gick segt i starten.
 
Efter det var det lunch med Mats föräldrar. Vi åt på Fru Hagen här på lökka. Nice som fan var det! Sommaren är inte riktigt över här i Oslo så vi satt ute och grisade i solen.
 
Idag har jag till och med vart och lämnat in en CV. Jag är så duktig, håller tummarna!
 

Ser så där viktig ut med en mapp.. typ.........
 
Nån som inte ville vara med på bild?
 
Sjuuukt god sallad! Kyckling, pesto, soltorkade tomater och massa grönsaker.

Tillbaka

Kom precis hem efter en fantastisk middag med Mats föräldrar. Det blev tapas! Det slår verkligen aldrig fel.
När vi var klara med middagen drog vi iväg till Grünerløkka Brygghus, ett mikrobryggeri, för att dricka lite öl och sen vidare till The Nighthawk Diner för ännu mer dessert. På det sista stoppet tog grabbarna öl och vin medans vi damer tryckte i oss tårta och kakor!
 
Alltid trevligt när vi får besök för det blir så mycket av det goda då, och jag gillar att äta!
 
Nu blir det Dark shadows med Mats innan vi hoppar ner i sängen !
 

Mats drack körsbärsöl på bryggeriet, sjukt god!
 

Det blev en Guinness för mig.

Gymmet var stängt

Jahapp... Här vaknar man 07.45 på en söndag utan att väckarklockan ringer. Ligger och grisar lite i sängen innan man sticker iväg till gymmet. Bara några meter från lägenheten kommer vi på att gymmet öppnar ju inte först klockan 10. kul.
Vi bestämmer oss för att ta en powerwalk istället för att vänta.
 
Passar jävligt bra för mig för jag har träningsvärk from hell från passet igår.
Träningsvärk är värkligen hat-kärlek. Man hatar det för att det gör ont men man älskar det bara för att man känner att man har  jobbat hårt.
 
Nu blir det till att damsuga, duscha och sen vänta på att Mats föräldrar ska komma på besök.
 



Lördag!

Började dagen med ett härligt pass på gymmet.. sen hem och duscha! Åt en sån jävla god lunch! Lax, potatis och sallad.. nom nom
 
Nu är det dags att dra vidare till Rock In och jobba!
 
Mer spännande än så här blir det nog inte.. hej hooooopp!
 


 

Yummy heaven

Vi svenskar som bor i Oslo vet hur dåligt det där med lösgodis, chips och annat snacks. Det finns ju chips men nästan bara två smaker. Salt, och peppar. Sen ändrar dom smakerna med att skriva extra salt, extra peppar, nu med svart peppar, nu med havssalt och så vidare.. sjuuukt tråkigt.
 
Så varje gång man åker till Sverige så sticker man iväg till godishyllan och kollar vad som är nytt.
Förut så hatade jag dillchips men efter nästan 3 år med en dillchips-lover så kan man inte annat än gilla det.
 
Dillchips var omöjligt att hitta i Oslo och därför var det lite exotiskt när nån hade det. Folk blev avis och det folk oftast sa var.. "oooooooh " eller " jag vill också ha, fan va lyx", "GE MIG", typ.
 
lösviktgodis fronten är ju inte mycket bättre, där har du typ 20-30 sorter att välja på. Mendans i Sverige på typ ICA så har du runt 100, MINST!
 
För inte så länge sen öppnade dom två butiker i Oslo med bara godis, chips och annat gott. Yummy Heaven.
 
Sjuuukt mycket lösvikt, dillchips och andra svenska sorter och annat godis.
Igår så drog Mats fram korter ( mellan pekfingret och långfingret ) och sa till mig, " köp dig något gott" och så gav han mig i sliskigt smajl. Älskar när pappa betalar!!  Han körde mig till och med ner till  butiken!! ( Det tar ca 10 minuter att gå dit. )
 


 



RSS 2.0