Finbesök

Idag har jag tagit ledigt från jobbet. Jag har vart på gymmet, fixat lite hemma och nu väntar jag bara på att min bror och Fredrik ska landa i Oslo. Jag känner mig som ett barn innan julafton. 
 
Bjussar på en bild från 17 mai, Norges nationaldag.
Fler bilder från förra helgen kommer, jag ska bara orka lägga in dom från kameran.... jag är en dåååålig människa...
 
 
 
 

Myskorv

För nån vecka sen mötte jag en arbetskamrat som hade hämtat upp den här godigen. 8 veckor gammal var hon här. Klumpig, glad och super god. Det här är inte alls någon typ av hund jag skulle skaffa mig då jag hellre vill ha en husky, boxer, bulldog med flere.. 
Men titta på henne!!! Jäklar vad god hon är. Plus att det är så kul att få se Mats trycka in ansiktet i en hund. Det gör mig glad då han är pälsallergiker, men pomeranian går helt fint. 
 
Suget på ett djur i hemmet är stort nu! 
 
 
 
 

Hur gick det nu?

Ja hur gick det nu med mina hempa rondeller som jag skrev om här ? I början gillade jag dom inte alls. Jag tyckte inte alls att dom var roliga att använda då jag tyckte allt bara rann av dom. Jag menar då all remover. Sen prövade jag att blöta dom lite och då gick det bättre. Efter att jag hade tvättat dom en gång i tvättmaskinen så blev det mycket lättare att använda dom. Nu är det nästan två månader sen jag slängde en bommulspad i papperskorgen. 
 
Jag brukar göra så att jag använder en pad ca 3- 6 ggr innan jag slänger in dom i tvättmaskinen beroende på hur skitiga dom har blivit. Efter varje morgon/kväll så tvättar jag dom med tvål och varmt vatten. Den jag använder till Toner/ansiktsvatten använder jag max 3 ggr då det är ett slutsteg i hela morgon/kvälls rutinen. Man lär sig att typ inte använda hela paden på en gång utan delar upp områderna så att man kan använda den fler gånger. Detta gör jag då bara med ansiktsvatten annars kör jag bara på. 
Jag brukar köra igång minst en tvättmaskin i veckan och då passar jag på att ta rondellerna också. Jag har kört dom i 40 , 60 och 90 grader och jag tycker att dom håller sig bra. Jag märker ju att dom är lite missfärgade av både smink och svarta kläder men det gör mig ingenting! 
 
När jag tvättar dom så lägger jag dom i en liten tvättpåse. Jag har även prövat att torkrumlat dom och det går fin fint..
 
Jag diggar dom här sjukt mycket och jag tycker verkligen ni borde testa! Ni sparar både pengar och hjälper även våran planet. ;)  Jag köpte mina från Ebay --> Länk
 
Dom till vänster är rena och dom till höger är skitiga och åker in i tvättmasinen imorgon! 
Dom två längst ner i den rena högen är helt oanvända så man kan se att dom andra har krympt lite och blivit missfärgade efter tvätt.

RSS 2.0