Månadens Favorit

När jag var i  Los Angeles så åkte vi förbi Burbank där brush heaven delux ligger. Det vill säga Morphie Brushes. En liten lokal fyld med sminkborstar, smink och olika paletter. Köpte med mig några borstar och två paletter hem men har inte riktigt lekt med dom först nu den senaste månaden, i alla fall inte borstarna. Kan ju inte påstå att jag har lite borstar här hemma så det har bara inte blivit av.
Men senaste månaden har jag använt mig flitigt utav borstarna och jag kan helt klart rekomendera dom. Inte bara att dom har så många borstar att välja mellan och att det finns flera borstar som du garanterat skulle gilla så är priset väldigt bra.
 
Priset på borstarna börjar på $ 1.99 och du kan köpa dom på http://www.morphebrushes.com/ 
Vill du inte handla från staterna så kan du handla från CrayCray.se men då är tyvärr priserna lite högre.
Paletten du ser på bilderna är 35O-paletten och innehåller många härliga varma färger. Skuggorna är pigmenterade och lätta att arbeta med och med tanke på priset ( $ 22.99 ) så får du väldigt mycket för pengarna.
 
 

Musikvideo

Förra helgen började inspelningen på The Cruel Intentions nya musikvideo. Vi åkte ut till Askim där Eiliv lyckats ordna så att vi får tillgång till en supergrym lokal. Ja jag kommer att skriva vi nu även fast varken Therese eller jag är med i bandet. Säger alltid Vi när jag snackar om TCI's kommande spelningar och liknande haha.
I alla fall. Lokalen var så sjukt stor och häftig och det vi har sett av videon so far så ser så jäkla grymt ut. Nu har  i alla fall jag bara lyckats se lite småklipp men ändå, det ser så sjukt grymt ut.
 
Idag fortsätter inspelningen och då ska vi vara på Rock In.  Så nu sitter Mats och jag här hemma och väntar på att Therese och Jimmy ska rulla in i Oslo så att vi kan dra ner till R.I
 
Här kommer lite pics från förra helgens inspelning
 
 

Polen

När jag fyllde år i December överraskade inte bara Mats mig med middag och vänner samt finbesök från Sverige utan jag fick även en resa till Warszawa. Han hade ordnat ett sjukt bra 5-stjärnigt hotell som låg mitt i smeten. Intercontinental Warsaw . Frukosten var fantastisk och sängen var den skönaste jag någonsin har legat i. Kuddarna, täcket, allt! Det blev en del shopping på Zloty Terrasse som hade stort utbud av allt och även flertal sminkbutiker. Inglot har nu blivit ett nytt favoritmärke som är Polskt och billigt. Okey, allt var billigt i Polen och det kändes faktiskt kul att få bara peka på vad man vill ha utan att kolla på prislappen. Vi tog även två stycken 90-minuters massager under helgen och hängde på hotellets spa som låg på 43e våningen. En tur till gamla stan och flera stop på olika barer för att värma tassarna och testa på olika lokala öler.
 
Det blir lätt en tur till till Polen när det blir lite varmare för jag diggar Warszawa starkt.
Bjuder på en liten bildbomb i vanlig ordning.
 
 
 
 
 

Date

Den här helgen var verkligen lugn. På fredagen fick vi ett kort besök av Therese och Jimmy, åt husmanskost och glodde på TV. Resten av helgen bestod av träning och soffhäng.
Förutom igår. Efter träningen så drog vi ut i snöovädret och tog oss bort till Majorstuen och käkade på Kverneriet.
En av dom bästa burgarna Mats tydligen hade ätit i Oslo. Mitt vegetarianska alternativ var OK men inte mer än så. Är inte så förtjust i veggoburgare som är gjorda av ris, böner och grönsaker och liksom, mosade ihop och sen friterade. Dom blir så himla mjöliga. Allt ramlar liksom isär så fort knivet åker igenom. 

Men det var ett riktigt mysigt ställe och går gärna dit igen för att pröva något av deras andra rätter.


Mats 31 / Nyårsafton

31 December. Det är inte bara den sista dagen på året utan även Mats födelsedag.
Vi började med lite frukost och paket i sängen. Vi gjorde sen iordning oss och lägenheten innan vi drog till Grunerlökka där vi mötte upp Peter, Sussane, Daniel och Pöscha. Tog en fördrink och firade Mats. Sen vidare hem till oss där Mats och Daniel skulle ordna 3-rätters. Vi firade 12-slaget hemma hos Kiran och Thea uppe på deras takterass och avslutade kvällen på Rock In och en lugn efterfest hemma hos oss.
 
Riktigt lyckad kväll som vanligt och jag mår faktiskt riktigt bra idag. Såg även inte så mycket fyverkerier vilket jag tycker är ett stort plus! Hoppas att inom snar framtid så kanske vi kan vara helt utan. Tycker så otroligt synd om djuren, äldre och människor som har varit med om eller kommer direkt ifrån ett krig. När vi satt uppe på lökka och tog våran fördrink så var det en hund som var kopplad utanför restaurangen. Några idioter sköt iväg raketer allt för tidigt och hunden sprang flera gånger in i glasdörren med huvudet före för att den var livärdd och ville komma in. Idioterna till ägare var nog dom trögaste ever då hela stället hojtade till och ropade ut efter ägarna. Till och med förbipaserande agerade snabbare för att hjälpa den stackars hunden, Hoppas dom inte lämnade den ensam hemma sen på kvällen!
 
Är väldigt peppad för 2016 och tror att det kommer bli ett grymt år.
Bildbomb i vanlig ordning:
 
 
förrätt - Räkbakelse
 
Varmrätt - Tonfisk och potatisgratäng
Till efterrätt blev det hemlagad glass.
Gruppbilld
På trikken
 
 

RSS 2.0