Gammal

Asså okey, bilderna från festivalen kom inte igår och dom kommer inte komma idag heller. Skoja inte om att jag är trött!! Somna direkt när jag kom hem igår och vaknade precis upp från en timmes Powernap på jobbet. Jag är helt groggy. När jag var ung och stark kunde jag jobba direkt efter två veckors festivalande men nu klarar jag knappt av att gå efter 3 dagar!! Känns som om nån har petat i mog massa valium.

Vi hörs när jag vaknat till liv!

HOME SWEET HOME

Det är alltid lika skönt att komma hem och slänga sig i duschen efter en festival. Festivalen vart sjukt lyckad och vädret var på våran sida. Hängde med så sjukt bra människor.
 
Nu ska jag lägga mig men jag kommer slänga upp lite bilder i morgon från festivalen.
 
Här bak ser du vårat hem. 
Jag ser inte så nöjd ut men jag lovar, jag är nöjd!
Jag måste skaffa mig ett par solbrillor bara så jag slipper se ut som om jag precis har skitit på mig.
 

Mot Skogsröjet

Nu sitter Mats, Mia, Peter och jag i bilen på väg till Skogsröjet. Årets första och ända festival. Vi stannade precis för att köpa lite vatten och få lite frisk luft, röra på sig lite liksom. Det är sjukt varmt och håret är redan platt. Tur att Mia är hattkungen och har ett lager med sig. Tusentals liter med spray ligger i väskan så när vi kommer fram ska jag använda typ allt och ställa om håret!!

Smell you later folkens!









ECOTOOLS


Jag måste bara tipsa om en superbra sminkborste som kommer från ECOTOOLS. Just den här borsten är superfin att använda till t.ex bronzer, puder, rouge mm. Jag har använt den till bronzer och rouge och den ger en jämnt och fint resultat. Borsten är supermjuk så det känns väldigt behagligt att lägga på sminket. Det här är en borste jag kommer köra med hårt! 

Det fina är att den går hand i hand med naturen så det känns som om man gör en god gärning också. ^^ 


Så här skriver Eleven.se om den :

Allt material från ecoTools går att återvinna genom en ny innovation. Borstarna består enbart av naturliga delar som exempelvis bambu och återvinningsbart aluminium samtidigt som borsthåren är av bästa syntetiska och mjuka kvalitet.

Borsthandtagen består av bambu, som har en mycket liten påverkan på jordens resurser eftersom det är en "hållbar" växt. Borsten består av syntetiskt Taklon och är inte djurtestat. Metallen på handtagen är av återvinningsbart aluminium. Necessären är gjort av bomull och hampa. Den yttre förpackningen är återanvändbar och återvinningsbar.

 

 
 

 


Jofama by Kenza 9

OOOPS! 
Jag har semester, jag har fått lön, jag springer på jackan jag länge velat ha och den finns i storlek 32!!!! 
Inte bara att det fanns i min storlek utan den var även nedsatt i pris. 2000 kr så jag kunde inte annat än köpa den.
 
Jag har en orginal Jofama från 70-talet men den är lite för tjock under såna här varma sommarkvällar + att den här sitter så grymt mycket bättre! 
 
Man kan väl aldrig ha för många skinnjackor? Börjar bli en hel del nu....
 
 
 

Tapas och parkhäng

Igår hade underbara Louise födelsedag. Jag bjöd ut henne på Delicatessen Tapas Bar, hennes, eller ja, typ allas favorit ställe. Dom har verkligen stans bästa tapas. Vi började med lite rosé ute i solen. Kocken måste ha hört att Louise fyller år så dom kommer ut med världens godaste (!!!) cava-sangria och lite oliver. Vi satt säkert ute i över två timmar innan vi bestämde oss för att gå in och beställa mat.
 
Sen kom Mia förbi och hämtade upp oss och vi gick vidare till parken där vi mötte upp Jocke. 
 
Lite efter 9 gick vi hem. Dom andra skulle ut men jag kände att jag hade skulle sluta när jag hade det som top. 
Mötte upp Mats och vi drog iväg och köpte Mat och grisade i soffan <3
 
 
 

Sunday Funday

Skulle upp tidigt idag för att åka iväg och jobba lite extra men jag kom inte upp ur sängen. Det slutade med att Mats fick dra upp mig och slänga in mig i bilen. Han körde som tur var inte mig till jobbet utan till Huk. Jag har lyckas ta årets första OCH andra dopp i år!!!

Så nu ligger vi och steker och njuter av ledigheten.
Ha en fortsatt fon dag folkens.



Faceplant.

Har haft en fantastisk dag idag. Härligt och lång lunch med Louise som fyller år och sen parkhäng.
Ska uppdatera mer om dagen imorgon.

Bjussar på dagens faceplant så länge. Bra jobbat Mia!
jag vet inte riktigt vad som har hänt med mitt ben på den här bilden men krokig var den.



Jul. 20, 2013

Asså nej, vi har inte blivit hemlösa. Efter morgonens PW bestämde vi oss bara att vi skulle lägga oss på taket och försöka skaffa oss lite bränna.

Vi passar även på att testa madrassen vi ska ha i bilen under Skogsröjet, riktigt nice är den!




STARK!

Eller ja det är i alla fall vad jag tror att jag är.... just nu. 
Kom precis hem efter ett dubbelpass på gymmet. spinning och shape, magstyrka. 
 
Känner mig skitgrym. Kanske för att det var över en vecka sen jag var på gymmet. Jag känner redan nu hur mycket bättre jag mår och hur  mycket gladare jag är. 
 
 
Har hamnat i en period där jag bara vill ligga på soffan och trycka godis och skulle gärna vilja äta typ all snabbmat i världen. Tur att jag inte äter kött, annars hade jag vart körd. Fast food junkie som jag är en gång var.. 
 
 
Btw. Idag köpte världens bästa pojkvän en biljett till Skogsröjet till mig. Om två veckor blir det röck and roll på campingen och vi ska grisa till alla fantastiska band. Får se om jag lyckas bli full i år. Kanske en dag? Kanske lite berusad iaf... 
Förra sommren lyckades jag bli full en gång på två festivaler.. jag suger på att dricka...........
 
Bjussar på en svettig bild.
 
PUSS på er. 
 

Gårdagen

Känner mig sliten idag. Inte så konstigt med tanke på att det blev ganska sent igår. Fantastiskt parkhäng. Mitt första i Sofienberg parken i år och vi lyckades kirra ett långbord.
 
Det blev ett ganska stort och fint gäng och värmen höll sig väldigt länge. Sen drog vi till Rebel och diggade loss till popig 80-tals musik. 
 
När det var dags att gå hem så gick Mats och jag är ganska fin omväg. Det ska väl ta ca 10 minuter att gå hem men det tog oss ca 1 timme. Jag vet inte riktigt vad vi höll på med men tid tog det.
 
 

Mot parken

Har suttit hemma och väntat på att Mats och company ska bli klara med sin lilla kill-lunch som dom skulle ha idag. 
Dom är på väg hem nu och ska hämta upp mig så ska vi ta med oss bandaren och lite dricka och kanske en filt? ja, vem vet om vi lyxar till det så pass mycket. Klart vi gör!
 
Sjukt fint väder ute så har sån ångest över att jag satt inne hela dagen men men. Fick en del gjort. 
Plus att jag hade tid att fixa iordning mig lite extra... Länge sen jag hade så här mycket smink, boots och hela kalaset. pimpade även till ett par knästrumpor lite nitar. Flink.
 
Hoppas ni får en fin dag folkens!
 
 

FAIL

Under alla år som jag har jobbat på Telenor så har jag lyckas hålla mig borta från att tappa eller hälla ut en låda med simkort. Men som man säger... det finns en första gång för allt och idag var det alltså dags för min första gång.
 
Det tog mig ca 2 och en halv timme att sortera upp allt och nu är jag sifferblind och hjärndöd!
 
500 kort som ska sorteras i nummerordning. Yeay.
Inte nog med det så lyckades jag rycka sönder mina fantastiska hörlurar. Det är verkligen min dag idag!
 
... men jag är glad ändå sörru!
 
 
Ja jag vet.. jag ser ut som om jag har världens bredaste axlar haha.

Pappad på livet!

Är på sjukt bra humör idag. Peppad liksom. USA resan närmar sig, alla hotell är snart bokade och allt är bara på topp!
 
Bjussar på en fantastisk låt från Gamma Ray! Finns det nått bättre band??? NEJ!
Älskar när grymma låtar är långa för då kan man bara jääsa!!!
Puss på er.
 

SUGEN

Asså jag är så sjukt sugen på helg. Det är inte alls likt mig att vara sugen på helg då jag är lite av en arbetsnarkoman. Men nånting har hänt. Jag har fått känna smaken av att vara ledig på helger och jag gillart. Jag vill ha sommarlov. Jag vill ha SOL! 
 
 

Flower Power

Helt otroligt. Floran bara ökar i lägenheten. Vi har två gröna växter och hade nyligen en bukett med blommor på bordet. Jag tror jag gillart. Vi har fått upp en hel del tavor på väggen också. Mats är lite av en vintage-bög så alla tavlor vi har ( förutom 2 (av 14)) är orginal urklipp/posters från back in the days. Skulle inte förvåna mig om han börjar köpa kallingar på ebay... uuuuh.. nej så mycket vett har han nog i skallen att han inte gör det. 
 
Nu ska jag slappa i soffan efter mitt fantastiska besök på gymmet. Först styrka sen 55 minuter spinning. Säg att jag är duktig!!!! 
 
Har även lagat matlådor för veckan som är kvar. yeay.
 
 
 
 

GLOSSYBOX Juni

Äntligen kom den. Månadens GLOSSYBOX. Jag är faktsikt riktigt nöjd med månadens box.
Här ska det testas! Vill du också pröva GLOSSYBOX? Gå in här .
 
Den här månaden fick jag : 
 
Hawaiian Tropic, Silk Hydration SPF 15 -  Solkräm och hudlotion i ett. Älskar allt som kommer från Hawaiian Tropic, luktar så gott och gör susen! 
 
Color Club, Nailpolish -  Snyggt nagellack som passar pörfa till sommaren! Detta ska testas snart! Nagellacks junky som man är är det alltid lika kul att få ett nytt i samligen
 
Emite Make Up, Professional Eye Lash Curler -  Ögonfransböjare. Man fick även med några extra "kuddar" eller vad man ska kalla det. Jag hade precis tänkt å köpa en. 
 
Elizabeth Arden, Eight Hour Cream Skin Protectan - Den kultförklarade hudvårdsklassikern som lugnar, återställer och vårdar torr, sprucken hud. Anti-inflammatoriska egenskaper. Hjälper till vid mindre skrapsår och solsveda.
 
Sebastian Professional , Volup Spray -  Skapar volym från hårbotten och ger en definierad stadga som håller samtidigt som mjukheten bevaras.
 
 
 
 

 
 

RSS 2.0