Sliten på ett fint sätt.

Som jag skrev tidigare så fick vi finbesök från Sverige nu under helgen. Det här var nog en av dom bästa helgerna på länge och det gick allt för fort.
Saknar redan min BFF!
Jag som är segast i stan har inte riktigt orkat lägga in bilderna från kameran än men det kommer. Allt har sin tid. Nu orkar jag inte göra ett skit, ska bara ligga i soffan!
 
<3
 
FREDAG
 
Hot shot
 
Toabild, ett måste.
 
Slippery nipple.
Nom nom nom..
 

Fantastic 4

När som helst så kommer det att ringa på telefonen. Snart, när som helst så kommer Tessan och Micke stå utanför våran dörr och banka. ÄNTLIGEN, helgen är kommen då vi får fin besök!
 
Jag tog ledigt idag, sov ut för första gången på väldigt länge ( jag vaknade iof klockan 8 ) .
Men det är en sån speciell känsla att få vakna upp av sig själv och inte känna nån stress för att man ska hinna med tågen för att ta sig till jobbet.
 
Jag tror att det här kommer bli en sån grym helg!!
 

The Fantastic 4 !!

Cravings!!

Asså vart jag än kollar så ser jag semlor. Alla skriver om det, pratar om det, tar bilder på dom.
 
I Norge finns dom inte överallt och man måste typ gå till bakeri för att köpa sig en. Har iofs för mig att det fanns på ICA förra året. MÅSTE DIT!
 
Frida skrev till mig idag att hon och Lisa skulle baka egna. Om jag inte hinner dit pga att jag kanske ska jobba övertid och träna så ska jag nog ta och baka några egna i veckan.
 
JAG MÅSTE HA SEMLOR!!
 

Lördagsmys med Frida!

Igår var typ en av dom chillaste dagarna ever. Inge jobb, lyckades komma till gymmet och gjorde bra ifrån mig, städade hemma och sen en snabb utekväll med Frida.
 
Jag gillar att sitta ute och dricka öl men jag är inte så förtjust i hela det här ut och härja på helgen grejen. Fullast vinner!! Nej jag gillar att dricka öl, chilla, snacka skit och bara ha det trevligt. Igår möttes Frida och jag på Rock In runt 5-tiden och var hemma runt halv 12. Det vill säga, man går innan alla jobbiga fyllon kommer!
 
Tack Frida för en super grym kväll <3
 
Bjussar på ett litet bildspel... Det brukar spåra lite när kameran kommer fram och vi bryr oss inte om att vi stör alla med den starka blixten ( som vi försökte ställa om men så fort man satte på kameran igen så blev den lika stark igen ) . Många bilder togs med andra ord.
 
 
 
 
Sen kom även den här snygging.
 
 
 
Blekast vinner!

FREDAG!

God morgon! 
Det var länge sen jag blev så här glad över att det är fredag. Är så sjukt sliten, tror jag håller på att bli sjuk,
Fast jag vet inte, jag är typ aldrig sjuk. Är jag sjuk? Eller kanske bara riktigt trött? 
 
Aja, what ever. Det är fredag och det gör mig glad!
 
 
 

Segast i stan

Grejen var ju att jag skulle ta min dator till Elkjøp ( Elgiganten ) och lämna in den så att kanske dom kunde låsa upp den, men jag är så seeeg. Jag orkar inte ta mig dit. Okey, vi har ju flyttat + att det är sjuuukt mycket att göra på jobbet så det blir inte mycket tid över för att åka iväg och ta hand om såna grejer... eller träffa vänner!
 
Nu har vi fått ordning i lägenheten, typ. VI råkade köpa världens största soffa och den passar så sjukt bra i vårat stora vardagsrum. Me like! 
 
Jag längtar lite tills på lördag. Då ska jag äntligen hänga lite med Frida och Louise.  Dricka lite öl och chilla och snacka en jävla massa skit. OOOOH ge mig lördag!
 
Sjukt onödigt inlägg men ville väl mest säga att vi lever och att jag ska försöka ta tummen ur och fixa min dator.. försöka....
 
 
 

RSS 2.0