Blandat från Stockholm

Jag har äntligen tömt kameran. Tog mig bara nästan två veckor.
Men det var kul att kolla på bilderna igen och man längtar tillbaka, som fan! Fick gjort mycket och jag träffade sjukt många fler än vad jag trodde att jag skulle hinna med. 
Hängde med gamla gänget, åt på Koh Phangan och drack Chang. Lekte med Max. Hängde i silke med Stina. Var i kyrkan med min moster och velsignade ägg.
Min familj är katoliker och det är en tradition vid påsk att ta lite från matbordet och lägger ner i en pyntat korg, åka till kyrkan och få den velsignad med vigvatten och hela köret. Sen delar man på det vid bordet så att alla får i sig en liten del av det som låg i korgen.  Jag har inte gjort det här sen jag var liten så jag tyckte att det var ganska mysigt. 
Mats kom till Stockholm i slutet av veckan och vi gick ut. Vi åt på Bröderna Olsson med Thea och Kiran. Fick även mitt första parkhäng för året och inte i vilken park som helst, Vitabergsparken. Har inte hängt i den parken på säkert 7-8 år, om inte mer. 
Sen blev det förfest och utgång. Mötte upp min bror som också var ute på stan och slirade. Var ute fram till 5 tills krogen stängde och sen drog vi vidare på efterfest. 
 
Sista dagen gick Mats och jag runt på stan och besökte kungsträdgården. Första gången jag får se kungsan blomma.. pinsamt. Uppvuxen i Stockholm men har aldrig sett körsbärsblommorna blomma. 
 
Har säkert glömt att nämna massa saker men hey, man kan inte komma ihåg allt!
 
Här kommer en bildbomb från min Stockholms vecka. 
 
 
 

Dåligt sug

Ja, det är det jag har i alla fall. Sugen på att sätta sig vid en dator är inte stor nu för tiden. Jag har inte äns lagt in bilderna från Stockholm från förra veckan.

 

Har en hel del att lägga ut här men sugen för att sätta sig vid en dator... nja... den finns inte riktigt där. All tid går åt tränig och Game Of Thrones. Men jag tänkte ordna försöka ta mig tid ikväll efter träningen och starta den där sega klossen så får vi se om jag får något gjort.

 

Den här helgen var så sjukt bra btw.. Det har vart sommar värme och jag har inte jobbat. Har umgåts med massa fina vänner, hunnit med morgon PW, dricka öl i parken och på uteserveringar och njuta av vårsolen.
Det kommer komma bilder från helgen senare om jag inte råkar sätta på TVn först.

 

Bjuder på stulna bilder

 
 
 

 


Vi bara hänger lite..

Asså, jag kan inte sluta tänka på onsdagen när vi hängde i silke. Det var så grymt kul och jag vill bara göra det igen. Sen att tiden inte räcker till när man är i Stockholm är ingen nyhet. Att bara få träffa sina nära och kära en dag/kväll håller inte. Nu har jag fått mersmak och vill bara träffa alla mer. 
 
Jag ska försöka åka till Stockholm fler gånger i sommar så att det inte blir så lång tid mellan gångerna. 
 
Tack igen Stina för en fantastiskt dag. Nästa gång blir det mer silke, utgång och ännu fler bilder att skratta till! Du betyder otroligt mycket för mig! <3
 
 
 
 
 
 

Silke

Igår träffade jag Stina som jag inte sätt på säkert 4 år. Helt sjukt. Det roliga var att även fast det var så länge sen kändes det bara som några månader sen, knappt det. Vi kollade på gamla bilder och fick skämmas över hur vi såg ut. Mycket roande kan jag lova. Jag fick även prova på att leka i silke vilket var otroligt kul.
Vem skulle trott att nästa 15 år senare, ja då skulle våran vänskap vara lika fin som förut + (!) att vi skulle hänga i silke tillsammans haha. Du är grym Stina. Jag älskar dig ♡

lovar att fler bilder konmer. Just nu sitter jag nämligen på tåget in mot stan :)
RSS 2.0