Slitvarg

Är helt slut !!!!
Vi drog som sagt iväg på lite shopping och vi har precis kommit hem. Jag hittade ett par nya klackar, nya Converse och ett snyggt vintage bälte, även Mats hittade ett par skor! 
Sen drog vi och käkade på Umami Burgers. Jag var så rädd att min burgare var nötkött så Mats fick provsmaka och jag hade turen på min sida... Nu för tiden tycker jag veggi/kalkon burgare ser och nästan smakar nötkött.. fast Mats säger varje gång att man känner stoooor skillnad. Det var ju faktsitk över 7-8 år sen jag åt en biff så mina smaklökar kanske inte riktigt kommer ihåg hur kött smakar, jag kanske äter lite för mycket med ögonen?
 
Men iaf... nu är vi äntligen tillbaka på hotellrummet. Vi har svept i oss en öl på balkongen och ska lägga oss i sängen. Mina fötter är helt slut och jag somnar typ sittande nu när jag skriver det här.. 
 
God natt!
 
 

Chillat i poolområdet

Kom precis tillbaka från att ha chillat lite i poolområdet. Det är lågsäsong och det märks. Det är inte alls mycket folk här så man behöver inte trängas. 
 
Nu ska vi ta en dusch sen ska vi spana in stan lite. Eftersom att jag är blekast i staterna så vågar jag inte ligga för länge i solen för då kommer jag säkert att bränna sönder mig haha. 
 
hej så länge!
 
 
<3
 
 
 
 
 

PW på beachen

Eftersom vi la oss så pass tidigt så vaknade vi sjukt tidigt också, vi var uppe redan lite efter 6. Vi drog ner till stranden och kollade in läget. Dom har en sjukt bra board walk här och vill man gå på stranden så är sanden så packad högst upp att det går helt fint att springa där också. 
 
Vi var nere och kände på vattnet och jag säger bara, jävlar vad härligt det var!! 
Alla som känner mig vet att jag är världens badkruka och trivs bäst i en jacuzzi även om den är sjukt varmt ute. Men det här vattnet var typ fisljummet, nästan varmt. Imorgon ska vi nog ut och springa igen och då kommer bikinin vara på så avslutar vi kanske med ett dopp? 
 
 
 
 
 
 
 

Framme i Florida !!!

Vi är framme! Resan gick nästan lite för bra för att vara sant. Helt plötsligt satt vi på balkongen på vårat hotell och kollade ner på pool området och utsikten över Bicane Bay och Miami Downtown. Vi drog iväg och köpte oss massa ost och götta och tänkte unna oss en ostbricka. Eftersom klockan är lite efter här så hamnade vi i sängs jävligt tidigt, lokal tid, men för oss/er var klockan över 2 på natten. 
 
Värmen är helt sjuk här borta, fuktig och klibbig men jag klagar inte för det, bara påpekar. När vi landade var det över 30 grader.  Ohppah! 
 
 

Takhäng

Jag jobbade inte övertid igår . Fantastiskt skönt faktsiskt... Jag har jobbat sjukt mycket den senaste tiden känns det som och jag börar bli riktigt less på det. Tur att det bara är några dagar kvar innan Mats och jag sätter oss på planet till Amerikat.

Igår efter jobbet satte vi oss ett gäng på vårat tak. Vi tog med bandare, kasetter och lite dricka.
Man måste ju passa på att njuta av dom sista varma kvällarna. Tog en hel del bilder men dom får jag lägga upp i morgon för nu måste vi göra i ordning maten för vi ska upp på taket igen och grilla.
 
Btw.. jag är ledig första helgen på eeeevigheter. Åkte till jobbet i morse, starta maskinen och PANG. Där gick den sönder och jag får ledig hela helgen! Wooohooo säger jag.. buuuuuu säger plånboken....och jag...
 
 

Glo Minerals

Jag är helt fast i Glo Minerals Pressed Base Fondation. En kompakt fondation som du lägger på med en kabuki borste. Det går 100 gånger snabbare än när jag lägger vanlig flytande fondation och det ser mer naturligt ut. Den mattar även ner, perfekt för mig som alltid blir glansig i mitten av dagen. I och för sig.. jag blir fortfarande glansig.. men inte lika mycket.
 
Jag tycker att deras kompakta fondation täcker otroligt bra och jag kommer nog aldrig kunna gå tillbaka till flytande igen.  Det ända minus är att priset är lite saftigt och att produkukter tar slut snabbt, eller ja, snabbare än en vanlig fondation. Sen har jag sett och läst att många har problem med att när dom ska dra upp fondation på borsten så flyger det puder överallt. Jag tror det beror helt på vilken borste man använder och hur man drar borsten i dosan. Jag har inte märkt av det där problemet. 
 
Nu såg jag att Coverbrands.no hade 20% på alla Glo Minerals så jag passade på att köpa en till fondation, en consealer + en face mist. Du kan även hitta Glo på t.ex  Eleven.se .Det ska bli kul att testa dom här produkerna imorgon. 
Här kommer lite info om dom produkterna jag köpte.
 
 Camouflage Consealer : Det här är en oljefri concealer som täcker rödhet, blemmor, ärr, hyperpigmentering eller andra hudproblem. Du kan lägga ett tunt lager med den under din fondation där det behövs men det rekommenderas att även lägga ett lager över och sen fixera med ett lätt puder. Den här consealern rekommenderas även för dom med oren hud och blemmor eftersom att den faktsiskt torkar ut blemmporna, och det gillas ju! 
 
Glo Moist Hydrating Mist : Den här Sprayen är full av antioksidanter + har en anti-aging effekt. Den ger omedelbart fukt, näring och vård till huden och kan användas när huden behöver lite extra boost. Perfekt för dig som sitter mycket framför datorn. I tillägg gör den att sminket håller sig bättre. Jag personligen gillar att spraya en gång mellan varven då jag lägger fondation. 
 
 
Glo Pressed Base Fondation : gloPressed Base är en foundation där mineralerna smälter in i hudens egna fukt. Ger ett matt resultat och passar alla hudtyper. Det är enkelt att bygga på där man vill att det ska täcka mer. LOVE IT! 
 
 
 


MICRO CELL 2000

Jag har världens tunnaste och svagaste naglar. Mina naglar delar sig alltid, i ca 5 lager, hur går det till? 
Det är nått som saknas i min kropp men jag orkar inte gå och kolla upp det.  Så jag fick ett tips om Micro cell 2000 och jag tänkte, hey, jag testar. 
 
O, EM, GE.. omg omg omg. DET FUNKAR! Redan efter 1-2 vecka så är mina naglar mycket bättre. Dom delar sig inte och jag vågar gå runt utan massa färg på naglarna. Jag brukade alltid gömma mina naglar under nagellack för att dom ser så jävla vidriga ut men nu kan jag gå utan. 
Dom har även flera olika färger som har samma funktion dom deras blanka lack så jag köpte mig en naturell färg.
 
Jakk er gladd chey.
 
Nail wonder, Color repir, Nail repair remover.

Just nu

Sitter Mats och jag på Crow bar mitt emot oss och skriver ner alla datum, adresser och tider inför USA.

Trycker även i oss hemlagade chips, en osttallrik och självklart en öl till det.

Götta!




BFF

Igår var vi äntligen samlade igen!  Frida har vart på semester och det måste vart en månad sen vi alla tre hängde. Det här är helt klart dom bästa.
 
Så olika på alla sätt och vis men ändå så passar vi tillsammans som handen i handsken.
 
Tack att ni finns.
Tjejligan... och Håkan. <3
 
 
 
 

Skogsröjet 2013

Jag har typ vaknat till liv nu.. typ.  Den här veckan har jag jobbat, åkt hem, ätit godis och glass och sovit sjukt mycket. Måste ta mig till gymmet nån dag, haha. Aja man är inte 20 längre och orkar inte festivala som man gjorde förr.
 
Men jag hade sjukt kul under dom här dagarna. Det är värt att vara trött 2 veckor efter en sån här festival. Jag sov inte så mycket men hey.. inte många som gör under festivaler. Det är inte lätt att sova när man blir ungstekt inne i en bil. Men jag ska nog inte klaga, vi hade ju duntäcke, kuddar, en härlig madrass och massa annat götta.
 
Nu när jag har vilat upp mig känner jag mig sjukt sugen på en till festival men jag får vänta, vi drar ju till USA om bara några få veckor!!
 
Vi hade sjukt tur med vädret, nästan lite för varmt men man får inte klaga, bara påpeka!! något av bästa när det är så varmt är att alla vill till öltältet och dricka kall öl. Jag gillar kall öl.
 
Slänger upp massa bilder från festivalen på FB men självklart kan jag ju inte låta bloggen lida så slänger upp några ( okey,  många.. ) här också!
 
 
 
 
 

RSS 2.0