Hundvakt

Ikväll är Mats och jag valpvakt . Mats tål ju inte hundar men en pomeranian går faktiskt fint. 
Dom här grabbarna går ju sjukt bra ihop och nu när jag ser hur Mats leker och bär runt på Muffe så blir jag riiiktigt sugen på att skaffa en egen, lite större hunde. 
 
Nu ligger alla tre utslagna efter en taco fest. 
 JAG DÖR TACO DÖDEN.
 
 
 
 

Black Friday <3

Jorasatte.... Jag tröck på beställ-knappen.
Skorna är nu på väg till min bror och jag kommer få dom lagom tills min födelsedag.

Det här köpet ser jag som en födelsedagspresent till mig själv. Hade det inte vart för Black Friday-rean så hade jag fått äta nudlar den kommande månaden.

Jag är meget glad!!!

UNIF Trench Boot

Cravings!!!!
Jag vill verkligen ha dom här skorna och jag funderar skarpt på att köpa dom även om dom kostar skjortan.
Men den här månaden är det halvskatt på lönen och jag har jobbat lite övertid. Jag kommer ha råd med busskort, lite utgifter och dom här skorna!
 
Jag ska tänka nån timme till sen får vi se om jag beställer hem dom!
Nån som vet hur dom är i storlekarna?
 
 

Vapiano Oslo

Idag blev vi på jobbet ( eller ja, vi som jobbar för Proffice ) bjudna på Vapiano här i Oslo. 
Det var lite sån först i kvart att anmäla sig då det bara fanns 100 platser och självklart fick vi dom. Hey, man tackar väl inte nej till gratis mat, och speciellt inte dagen före löning. Jag har hört mycket gott om Vapiano i Stockholm, Gamla Stan så jag har vart riktigt sugen på att testa det här i Oslo också. 
 
Vi fick ett kort med 350 kr och det räcker ganska gott och väl för en middag, dricka, efterrätt och sen mer dricka. 
 
GÖTTA!
 
 

20.11.2013

VIlken bra dag det har varit idag. Super lugnt på jobbet. Jag satt sista timmen i soffan och kollade på TV och åt choklad tiils att jag mådde illa.  Måste tilläga att chokladen var inte äns god utan jag tröck i mig så mycket jag kunde bara för att det fanns. Ja, jag vet, jag är tjock på insidan! Hetsäta = min svaghet.
 
Efter jobbet drog jag ut med Jocke och lekte med hans kamera men det börjar bli riktigt kallt och vidrig ute så vi drog oss tillbaka. Väl hemma hade Mats lagat en sjukt god middag. En kyckling, röd curry gryta, eller ja, en Paneng Gai som det heter. Efterrätt fick jag också. 
 
Sen ner på Kråkan som ligger 1 minut ifrån oss och kasta i mig en öl med Jocke och Mia och sen hem igen. 
Nu är det dags för soffan och  Walking Dead !!! 
 
 

Tacofest med jobbkolegorna

Vi är ett riktigt bra gäng på jobbet. Hade det inte vart för mina arbetskolegor så hade jag inte jobbat kvar, för jobbet i sig är inte så vidare kul. Same same varje dag.
 
Om vi nu har det så kul på jobbet så måste vi ju hade grymt kul utanför jobbet också? Eller? 
 
Vi har sjukt kul vart vi än är och det här kvällen var inget undantag. Det blev lite för mycket av det goda för min del så jag ranglade hem och somnade med både smink och kläder på. Jag somnar aldrig med smink på... ALDRIG. Men nu gjorde jag tydligen det. Efter en flaska vin, cider och några (starka) mojitos så orkade jag inte mer. inte så konstigt... Jag brukar klara mig på 4 öl under mina kvällar då jag går ut, haha.
 
Aja, sak samma, kvällen var lyckad. Tack för en super kul kväll kids! 
 
 
 
 

SAY NO TO PALMOIL

 
Jag läste ett inlägg som Andrea hade skrivit för inte så länge sen om palmolja. Jag blev helt rubbad av det och har gått och tänkt på det en hel del sen dess. Googlat massa och börjat kolla i alla produkter jag har hemma om det har palmolja i sig..... och det har typ allt! 
Vegitabilisk olja är oftast det samma som palmolja och dom försöker ge palmoljan andra smeknamn så att det ska bli svårare att hitta den man läser vad som är i en produkt.
 
Försöker läsa vilka företag som använder sig av hållbar olja som är odlad på och skördad på rätt sätt. 
Vilka företag som använder sig av certifierad palmolja från plantager som följer ekologiska, sociala och ekonomiska riktlinjer. ICA är en av dom företagen som ska se till att alla deras egna varor ska inehålla palmolja från just såna plantager senast 2015.
 
 
Jag tycker att ni ska gå in på Andreas blogg och läsa vad hon har skrivt. 
Här är en direktlänk till just det inlägget  ---> LÄNK <--- LÄS INLÄGGET!!
 
Gå även in här på SAY NO TO PALM OIL  för att läsa mer. Jag kan iaf inte sluta läsa.
 
 
Mellan 6-12 orangutanger dödas dagligen och det är inte på ett trevligt sätt heller!!!
 
Tack Andrea för att du skrev ditt inlägg. Jag har aldrig tänkt tanken på palmolja och vilja problem den har skapat.
 
 
 

Det blev inte som planerat

Asså grejen var ju så att jag satt hemma hos Jocke och Juden och förfestade lite lätt. Sen drog jag ner och jobbade lite granna och så skulle jag ju komma tillbaka. 
Men det blev inte riktigt så... När jag stod i baren så dök plötsligt Hanna från mitt andra jobb upp. Dom skulle bara ta en öl innan bion men det slutade med att jag hoppade över till "rätt sida av baren" och joinade hennes fölk.
 
Det blev ingen bio för dom och den blev ingen chiligryta för mig. Vi satt kvar till stägning och sen satt jag kvar efter stägning och försökte dricka massa vatten och hålla balansen på stolen. Det var första gången som många av fölket på Rock In har sett mig så berusad och det fick jag höra nåra gånger... okey asså jag var ju inget drägg men jag dricker mig som sagt aldrig full full...
 
Idag har jag vart bakis för första gången på evigheter. Ätit en sjukt vidrig pizza ( slängde halva ) och bara kollat på film med Mats. 
 
 
 
 
 
 

Förfest

Liten update..
Är hemma hos Jocke och Juden. Den årliga chiligrytan lagas. Dock kan inte jag inte smaka då den inehåller massa kött. Men vad gör det? Jag har öl och vin och fantastiska vänners sällskap :)
Kiran ska troligen komma över med en vegitarisk rätt.. yeay!Jag ska snart ner på Rock In och jobba några timmar sen smiter jag tillbaka till chilifesten <3

RSS 2.0