Skogsröjet 2014

Äntligen har jag fått över bilderna från kameran till datorn. Känns lite tråkigt att titta på dom så här en månad efter. Man vill ju tillbaka till dom varma sommarkvällarna och folkmassan. Att kunna sitta och umgås med folket inte tänka annat än att ha kul. 
 
Visst, Mats och jag drar ju till New York om 2 dagar och det är inte fy skam det heller. Då får vi våra varma sommarkvällar och ja ... ja.. vi kommer ha det bäat! Fast ja, det är ju faktiskt ändå något speciellt med festivaler. 
 
Släpper en lit...stor bildbomb från röjet. 
 
 

7 dagar

Yes box! Om en vecka lämnar vi regn och kyla och flyger över till staterna, igen. Det där Amerikat är ju så förbaskat stort så det finns alltid något nytt att se. Den här gången börjar vi med New York och efter det flyger vi ner till L.A och möter upp Tessan och Jimmy. Fan vad peppad jag är nu!
Damn you kamera!

I flera dagar har jag nu försökt få över bilderna från Skogsröjet i kameran till datorn utan att lyckas. Får ett litet felmeddelande där det står "BUSY". Vadå upptagen? med vad? Någon av er som förstår vad problemet är? Har en EOS 600 och det är orrginalprogrammet jag vill ladda ner bilderna med.

Aja, ska väl fixa det på något sätt men så länge får jag bjussa på Mias mobilbilder ;)
RSS 2.0