Nytt från Illamasqua

Jag börjar tro att jag har ett stort problem när det gäller läppstift. Jag har dom perfekta nuda läppstiften hemma men det känns som jag alltid är på jakt efter fler. Har minst 7-8 stycket i jackan, 5-6 stycken i väskan och sen ligger det utspridda över hela lägenheten. Brukar gå runt med ca 20 läpp-prylar på mig bara så att jag kan variera efter humör. Jag gillar att pröva allt från budget till dom lite dyrare stiften.
 
Jag köpte mig Illamasqua Glamore lipstick i färgen Tease och Intense Lipgloss i färgen Absorb. Jag måste säga att jag ÄLSKAR dom båda! Jag gillar ju den här super pale nude färgen och här fick jag det. Både läppstitet och läppglanset är riktigt bra pigmenterade. 
 
Läppstiftet är krämigt, ger en matt finish och ger full täckning på ett drag. Påminner väldigt mycket om Make Up Forever's Rouge Artist Intense i nr 22 - Satin Nude som jag skrev om förut och den är en stor favorit hos mig.
När jag lägger dom på varsin sida av läpparna så ser jag att läppstiftet från Illamasqua går lite mer åt det rosa hållet, men det är knappt märkbart. Så vill ni inte handla från nätet utan att testa färgen så tycker jag ni borde gå till Sephora och testa MUF's satin nude. same same, different name, typ.
 
Glosset är som sagt också pigmentert. Är du blek och gillar nudeläppar så kommer du att älska det här glosset! Det är återfuktande och behagligt på läpparna. Den här hamnar i väskan med alla andra favoriter! 
 
Glamore lipstick går loss på £18.50 och det hittar du här -> LÄNK
Intense Lipgloss kostar hela £16.50 och den hittar du här -> LÄNK
 
 
 
 

Kapow!

Jag nämnde ju för några dagar sen i ett inlägg att jag hade ett baouta primer problem. Efter inlägget så tog det inte lång tid innan jag fick svar från olika håll och kanter om tips och till och med att....... wait for it...... Primern var inhandlad. 
 
Lyckan var åter tillbaka. I tordags fick jag hem ett paket från Stockholm och i paketet så låg primern. 
Tusen tack Andrea, jag kan nu åter gå tillbaka till mitt liv.
 
 
 
 

Fullt upp

Damn.. har inte vilat mycket den här helgen. Gick upp 04.45 på lördagen för att dra och jobba. Sen direkt hem för att byta om och sen vidare ner till stan igen för att möta upp Lynn. Hon ska flytta hem till Sverige igen så vi hade bokat upp oss på en liten date. Åt sjukt god mat och hamnade sen på uteserveringen under filtar och värmelampor. Drack och snackade skit tills klockan plötsligt blev allt för mycket. Sjukt mysigt. Nästan så att jag vill köpa en värmelampa och sätta på balkongen. 

Idag står jag här vid maskinerna igen. Men men vad gör man inte för lite extra pengar.
Nu vill jag hem till min man och äta glass i soffa  framför nån värdelös film. 

Hej hej pengar
Hej då pengar

Hjälp.....

Jag har oturen att ha en hy som alltid blir oljig under dagen och jag är en person som gillar en matt finish. Typiskt va, man får aldrig det man vill ha. 
Jag använder mig av MAC's Prep and Prime Face Protect SPF 50 och det är en av dom bästa primers som jag har prövat för just oljig hud. Självklart tar ju alla produkter slut samtidigt så jag tänkte att jag skulle börja lite lätt med att köpa in en ny primer. Går till MAC och får svaret. " Nej den har vi inte haft inne på jättelänge. Dom håller på att laga en ny formula så vi vet inte riktigt när vi kommer få in den igen"  WHAAAAT!??? Jag lovar att paniken lös ut ur mina ögon och jag kände mig svimfärdig. Dom ringde runt till olika butiker och den var slut överallt!! 
 
Är det någon i Sverige som går förbi en MAC-butik så får ni gärna fråga efter den. Har dom den så köp den till mig! Självklart får ni betalt, men det är bara om ni vill.......
Eller, är det nån som har tips på en primer som är lika bra? Jag har flera primers hemma men det är just den här jag vill ha!
 
Jag har grov panikångest just nu för om ca 3 veckor drar jag till Thailand och då behöver jag den!!!
 
 
 

Konsert

Yes, nu i helgen var det konsert med Gotham Saint och Lizzy Devine. Jävlar vad bra det var.  Therese och Jimmy kom redan på torsdagen och vi åt körv och kollade på film. Sen på fredagen drog jag iväg och jobbade. Tror det kan ha varit den längsta arbetsdagen i mitt liv. När klockan äntligen blev hemgång så skyndade jag mig hem, lärde Therese göra Pina Coladas, slängde mig i duschen och sen vidare till att slänga på nytt smink och fixa håret. tvåmannafest och 25 pina coladas (var) och några Hot Shot senare drog vi till Qadis och mötte upp grabbarna och fölka. 
 
Grabbarna utförde en strålande spelning. Det lär riktigt bra. Klockan 2 blev det vidare hem för efterfest. Alltså, jag tror jag aldrig har gått hem tidigare från krogen så här många gånger som när Therese och Jimmy har vart här. Det betyder bara en sak. Vi har roligare när det bara är vi och några till. Vi behöver inte den här stressen som alltid är när man är ute på byn. Ja, man säger byn i Norge.....
 
Jag hade en riktigt rolig helg. Jag vill göra om den igen!!  Det som suger lite är att nu kommer ju inte Therese och Jimmy komma på ett tag. Vi får vänta ända fram till nyår.  
 
Självklart har jag snott alla bilder från Therese.
 
 
 
 
 
 

Halloween

I år stängde sig Mats och jag in oss i lägenheten under hela Halloween helgen. Jag var på gymmet en snabbis under lördagen och en sväng på 7/11 för att köpa lite glass på söndagen. 

Jag är väl inte så mycket för att klä ut mig men kände ändå ett litet sug... nästa år kanske...

Ja ja, är utvilad och får ta igen allt nästa helg då boysen ska spela på Quadis.

Fick i och för sig en snygg pin av Mats som var passade för helgen.


RSS 2.0