F.Y.I

Okey, det har varit ganska tyst här ett tag nu. Nej vi strök inte med när orkanen körde över Phoenix eller översvämningarna på vägarna till Vegas ( vi åkte en dag före så vi slapp flyta iväg med dom andra bilarna när vägarna sköljdes bort).

Fallet är så att internet har varit så otroligt dåligt plus att skärmen på Mats laptop har spruckit. Sen sprack skärmen en gång till och bilden ( det man fortfarande ser ) är mörk.

Vi har det i alla fall sjukt bra här borta och jag vill inte åka hem.
Jag kommer att få kötta på en hel del när jag kommer hem till min egna dator och kan se alla bilder på en hel skärm. Pool och fylle tattoo

Idag var det våran sista dag i L.A innan vi bär oss av till nästa stad.
Vi började med att åka till Mel's för en sen frukost och sen hem för att byta och dra ner till Roosevelt för att hänga vid poolen. Vi tänkte att vi skulle ta det ganska lugnt idag men eftersom att det är så varmt så blev det öl efter öl, drink efter drink och helt plötsligt var vi ett gäng onytktra kamrater. Dom skulle tydligen ha ett event vid poolen så runt 3 så klädde vi på oss och drog vidare till en random bar på Hollywood Blvd. Någon kom på den smarta idee'n att vi skulle shotta och några shotts senare fick jag ett ryck och sa till Therese att vi skulle tatuera oss. Utan att tveka sa hon ja och vi sprang ut från baren och letade upp en studio i närheten,  en stund senare satt vi i stolen med nålen mot armet.
 
Älskar såna här spontana dagar!
 
Turkey Sliders till frukost.
Hela gänget!
Det var inte dom minsta shottarna heller...
Nöjda tjejor!
 

Beverly Hills

 Igår drog vi till Burbank så att jag kunde få shoppa i sminkbutiken Morphe Brushes. Jag lyckades vara där inne i 1 timme (!!), men trodde bara att jag var där i 20 minuter. Värre än Vegas säger jag bara.
Sen drog vi vidare till Beverly Hills för att kolla in läget. Åt en svingod tryffelpizza och drack några öl.
 
Vi var inbjudna hem till Kristian och Camilla som bor uppe i Hillsen för att kolla på utsikten och dra några kalla.
Sjuk view där uppe säger jag bara. Bildern kan bara slänga sig i väggen för det här något man måste se med egna ögon.
 
 
Mats blev glad som fick min skinka. Pizzan var GOD!
 
 

Roosevelt

Idag kände vi för poolhäng. Vårat poolområde har ingen servering då vi hyr en lägenhet så vi drog till Roosevelt som ligger i närheten och körde en dag vid poolen. Så himla mysigt att bara ligga och där och dricka drinkar och käka god mat. Vattnet var perfekt så både Jimmy och jag badade ( badkrukornas kungapar skulle man kunna kalla oss ).
 
Lyckades tappa bort min mobil men personalen hittade den tillslut i tvätten efter att vi hade gott.
Karma säger jag bara. Fick säkert tillbaka lite eftersom jag donerade en dollar till forskning om bröstcanser.
 
 
 

Venice & Pretty Boy Floyd

I lördags var det sjukt varmt här i L.A. Måste ha varit närmare 40 grader om inte mer!! Vi bestämde oss för att ta oss en tur till Venice och bada. Första gången jag badade i havet det här året.
 
Efter det åkte vi hem, duschade kallt och gjorde oss i ordning för ikväll skulle Pretty Boy Floyd spela på Whiskey A Go Go och vi stod på gästlstan så det var väl bara att ta sig en tur.
Efter konserten drog vi vidare till Rainbow och avslutade med efterfest hemma hos Sara.
 
 
Förfest på random bar
Tog en sväng förbi Loaded
 
 

Rainbow

I torsdags körde vi en ganska hård kväll på Rainbow Bar här i L.A. Skulle bara gå ut för att äta deras fantastika pizza men det slutade men shots, öl och massor av drinkar och sen uppesittar kväll på balkongen.
Riktigt rolig kväll.
 
Alla var hyffsat slitna dagen efter så jag passade på att ligga vid poolen och gå ut och shoppa.
Vi har inte vant oss vid dom här 35 graderna än men det kommer väl. Klagar inte, påpekar bara. Känns väldigt ovant att skippa jackan när man ska gå ut på kvällen.
 
Min kamera dog precis när jag skulle ta första bilden så jag stal några bilder från Therese.
 
 
 
 

Det börjar bra

Känslan av att gå ut från flygplatsen och känna värmen, asså yes! 25 grader i luften och klarblå himmel. Hämtade ut våran feta bil och körde iväg till lägenheten vi ska hyra under veckan. Känns helt overkligt att äntligen vara här faktiskt!! 
Vi lastade av våra prylar och började göra oss iordning för att kunna gå ut och ta en öl även fast vi nu har varit vakna i 24 timmar. På grund av tidsskillnaden så skulle det inte vara så bra att gå och lägga oss då kl bara var 4 på eftermiddagen lokal tid och vi skulle säkert vakna upp 2 på morgonen i sånt fall. Går på Loaded och sen vidare till Lucky Stryke där vi dricker öl, hänger med vänner och kollar på konsert. Runt 11-12 tidet ger vi upp och går hem och lägger oss, vaknar kl 5! Ingen kan sova så vi kollar på soluppgången och drar sen vidare till Runyon och springer en liten morgonrunda och sen vidare till poolen hos oss. 35 grader och fantastiskt väder. Som sagt, overkligt,  vi är här nu!
 
Känns som om vi har varit här så sjukt mycket längre men vi är bara inne på vår andra dag! 
 
Slitet folk 
Badkrukor som vissa är ( pax jag ) så badar vi i bubbelpoolen en stund för att 25 grader i stora poolen är för kallt.

TCI tour och raderade bilder

Jag blir så trött på mig själv! Det här är andra gången jag gör något liknande. Jag har typ raderat alla bilder som faktiskt var något att ha från The Cruel Intentions Tyskland-tour. Eller ja, första gången raderade jag alla bilder från Mats och min första resa tillsammans som varade i ca 6 veckor genom usa ( Hawaii, San Fransico, Highway 1, L.A  och Vegas ) Dom ända bilderna jag har är här på bloggen och lite på Facebook. Dom bilderna slänger jag fortfarande en tår för. Men iaf, så jävla sur att bli av med allt. 
 
Touren gick i alla fall riktigt bra. Sista spelningen var självklart bäst då grabbarna även fick spela med Jyrki från The 69 Eyes. Så himla kul att han ville jobba med dom. 
 
Nä vet ni, jag är så jävla förbannad över det här med bilderna så jag slänger upp det jag har kvar eller sånt som redan släppts på näten under resans gång. Suget på att göra ett bra inlägg försvann ganska snabbt. 
 
Gör ett nytt försök om några dagar och då kommer det vara ifrån USA!
Fram tills dess så blir det bara jobb!
 
Hej så länge... 
 
Sound check med Jyrki
 
Bilder från Berlin
 
Några av bilderna som redan slängts upp på Facebook. 

RSS 2.0