Semlor.. I NORGE!

Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag åt en semla sist. Frågar man en norrman om dom vet vad en semla är så får man oftast ett svar, typ så här : Sem... va... vadå ? vad är det? 
 
Varje år är det ett bakeri i Oslo som är smarta nog och lagar Semlor så att vi svenskar kan få njuta denna kaloribomb. Jag lyckades lägga undan 4 stycken så att jag kunde hämta dom efter jobbet. Det är ganska kul att dom ser vilka som är svenskar då dom redan i dörren tittar på en med ett leende och säger att semlorna är slut. App app app, jag har lagt undan 4 stycken. 
 
Nu har jag tryckt i mig en och en halv semla och jag mår så otroligt dåligt. Redan efter första halvan kände jag motstånd men jag tvingade i mig hela semlan. Efter en snabb vila börjar vi trycka i oss den andra semlan men den här gången klarar jag bara en halv. 
 
Som sagt, nu mår jag sjukt dåligt men det var så jävla värt det!
 
 
 

ÄNTLIGEN !!!

Jag har under dom senaste åren haft en hel del problem med att min hy har blvit oljig redan efter halva arbetsdagen ( om knappt det ). Har prövat sjukt många typer av krämer, foundations, blothing powder, yeah you name it. Inget har funkat! Jag kan bli så sjukt glansig i ansiktet att det känns som att nån har kastat olja på mig. Okey, kanske överdriver lite, men runt lunchtid brukar foundationen typ smällt och allt är bara kladd och så måste man packa på med mer puder. Ju längre in på dagen jag kommer ju oljigare blir jag och ibland hjälper det inte äns med ett puder. 
 
Det här suger sjukt mycket för jag är den som gillar en matt finish.
 
I lördags gick jag ner till Oslo City osminkad ( !!! tur att det bara är 5 minuter bort  )) för att besöka M.A.C. Jag snackade med en tjej och förklarade mitt problem och hon tog fram en foundation  + en primer som skulle passa min hudtyp. Vi prövade oss till riktig färg och hon gav mig massa tips om hur jag ska lägga allt för att det ska fungera bäst. 
 
Asså seriöst. Igår gick jag hela dagen utan att rätta till mitt smink. Jag gick även på en spinning timme och när jag kom hem satt allt på plats och jag var fortfarande inte glansig !!!
Jag tänkte att jag kanske bara hade en bra dag men nej, samma sak idag!!!
 
Jag är den lyckligaste personen på den här planeten just nu. Ett problem mindre och jag slipper kolla mig i en spegel så fort jag går förbi en.
 
 
 
 

Nyårsafton 2013-2014

Som jag skrev tidigare. Vi började ju dricka ganska tidigt på nyårsafton. Men vi började med att sova ut och sen äta en ordentlig frukost. Sen gjorde vi oss iordning och mötte upp lite folk för att ta en ute pills. Satt ute i nästan två timmar och sen skulle vi bara mellanlanda hos oss tills alla andra var klara med sitt, men det slutade ju med att vi aldrig kom iväg.Vi hade ju så kul hos oss och så drog vi upp taket vid tolvslaget. 
Efter det så så var vi kvar hos oss tills 2 tiden, då gick vi till baren som ligger ca 10 meter från våran port för att hinna med en sista öl ute bland lite annat folk och sen vidare hem till oss igen.
 
Jag fick sån panik när jag kom in i lägenheten igen så jag började städa upp allt. Torka av alla bänkar, byta handdukar, dammsuga, moppa, diska och allt annat som behövde göras. Jag hatar att vakna upp dagen efter och det ser ut som en svinstia, man mår dubbelt så dåligt när man ser gårdagens fest.
 
Nu kunde vi vakna upp och gå och lägga oss i soffan på en gång. NICE.
En av dom bästa nyåren jag firat på länge då allt var så oplanerat och man bara tog allt som det kom. 
En lyckad kväll helt enkelt!
 
Mia blev en "sexy teacher"
 
Peter lyckades inte lika bra....
 
 
 
 
 

1 Jan, 2014

Hej hej, här har ni en trött tjej. Trött men inte bakis! Vi började dricka ganska tidigt igår, runt 3 typ och slutade runt 5-6 på morgonen. Jag lyckades få i mig hela 2 1/2 öl och 2 cider i löpet av dom timmarna. Men jag hade super trevligt och det var ganska kul att se hur folk bara blev allt fullare in mot småtimmarn. Vi hade fest hos oss, vilket inte var planen! Men det var så trevligt här och nära och kära bara rullade in. Tror aldrig vi har haft så mycket folk här. Var duktig och städade hela lägenheten (moppa, dammsuga, skura, yeah, you name it ) + duscha innan jag la mig. Idag har vi bara legat i soffan och grisat så bilderna orkar jag inte hålla på med idag, men dom kommer imörn.
 
Hoppas alla hadde en fin nyårsafton och att starten på det nya året inte börja allt för dåligt <3

RSS 2.0