Glo Minerals

Jag är helt fast i Glo Minerals Pressed Base Fondation. En kompakt fondation som du lägger på med en kabuki borste. Det går 100 gånger snabbare än när jag lägger vanlig flytande fondation och det ser mer naturligt ut. Den mattar även ner, perfekt för mig som alltid blir glansig i mitten av dagen. I och för sig.. jag blir fortfarande glansig.. men inte lika mycket.
 
Jag tycker att deras kompakta fondation täcker otroligt bra och jag kommer nog aldrig kunna gå tillbaka till flytande igen.  Det ända minus är att priset är lite saftigt och att produkukter tar slut snabbt, eller ja, snabbare än en vanlig fondation. Sen har jag sett och läst att många har problem med att när dom ska dra upp fondation på borsten så flyger det puder överallt. Jag tror det beror helt på vilken borste man använder och hur man drar borsten i dosan. Jag har inte märkt av det där problemet. 
 
Nu såg jag att Coverbrands.no hade 20% på alla Glo Minerals så jag passade på att köpa en till fondation, en consealer + en face mist. Du kan även hitta Glo på t.ex  Eleven.se .Det ska bli kul att testa dom här produkerna imorgon. 
Här kommer lite info om dom produkterna jag köpte.
 
 Camouflage Consealer : Det här är en oljefri concealer som täcker rödhet, blemmor, ärr, hyperpigmentering eller andra hudproblem. Du kan lägga ett tunt lager med den under din fondation där det behövs men det rekommenderas att även lägga ett lager över och sen fixera med ett lätt puder. Den här consealern rekommenderas även för dom med oren hud och blemmor eftersom att den faktsiskt torkar ut blemmporna, och det gillas ju! 
 
Glo Moist Hydrating Mist : Den här Sprayen är full av antioksidanter + har en anti-aging effekt. Den ger omedelbart fukt, näring och vård till huden och kan användas när huden behöver lite extra boost. Perfekt för dig som sitter mycket framför datorn. I tillägg gör den att sminket håller sig bättre. Jag personligen gillar att spraya en gång mellan varven då jag lägger fondation. 
 
 
Glo Pressed Base Fondation : gloPressed Base är en foundation där mineralerna smälter in i hudens egna fukt. Ger ett matt resultat och passar alla hudtyper. Det är enkelt att bygga på där man vill att det ska täcka mer. LOVE IT! 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Andrea

Glansig i plytet? Oh oh ooooh jag har tips från lush till dig som ruuuulez! Återkommer med inlägg om detta! :D Stay tuned!

I övrigt gillar jag mineralpudret från Bodyshop. Men det gjorde mig faktiskt lite extra glasig i mitten på dagen. Är det ngt gemensamt för just mineralpuder eller? :O

Svar: Jag blir alltid det!! Fixa ett inlägg dååå! :D
Tweak

2013-08-16 @ 08:00:46
URL: http://andreadolores.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0