Danskebåten

I 60 års present fick Mats och jag en kryssning och Sandra och Daniel och igår lämnade vi Oslo och åkte mot danskt revir. Dagen börjde inte alls bra då jag gått och blivit förkyld. Förkyld = rinnande ögon = smink som blir förstört! Drog lite tidigare från jobbet så att jag kunde få vila lite då jag redan var helt slut och såg ut som sju svåra år i ansiktet. En powernap och en dusch senare så var jag lite piggare men ögonen fortsätter att rinna. Det blev en hel del sitta och rätta till sminket kan jag säga, fy....
 
Men i alla fall,  här hade det fixats,  så när vi kom stod det jordgubbar doppade i choklad med moserande vin samt kex, ost och rödvin i hytten.  Det försvann ganska så fort och vi rörde oss vidare till taxfreen och baren. Pimpla öl och drinkar tills vi bestämde oss för hyttfest igen. Det slutade med att vi hamnade uppe på discot där vi satt och skrattade åt folk och bara körde på fram tills klockan blev 5. 
Vi bestämde oss för att lägga oss innan vi skulle dra på frukosten, så hem till hyttarna, av med sminket och ner i sängen. En stund senare bankar det på dörren och där står Sandra och Daniel och frågar om vi ska gå och äta frukost! Haha, hade inte äns hunnit somna men full som man var gick jag med på det hela och lämnade en grisig Mats i sängen. En av dom roligaste frukostarna på länge då ingen av oss var något vidare nyktra. 
 
Nytt försök med att sova efter frukosten för inte bara skumpa och frulle hade dom ordnat, utan här skulle det även spa'as! Sjukt rutten båt med ett fantastiskt spa! Flera olika pooler med olika temperaturer, inomhus och utomhus. Konstiga duschar och bastun, pooler i mörka rum, bar med mera. Kan vara gött med lite sömn så att man inte somnar i poolen som en viss Mats gjorde.
 
Stort tack till Sandra och Daniel :D
 
 
 
 
 
 

Melt Cosmetics Eyeshadow Stack

Jag dör cravingsdöden!
Jag bara måste ha Lovesick "paletten" från Melt Cosmetics. Dom har kommit ut med två stycken stacks - Dark Matter och Lovesick, båda innehåller 4 färger var och en spegel.
 
Dark Matter ska vara en mer neutral stack och Lovesick ska innehålla lite mer färg. Ögonskuggorna sägs vara krämiga, lättarbetade, bra kvalitet och ha väldigt bra pigmentering.
 
Ögonskuggorna går att ta löst och sitter fast med hjälp av magnet så att du lätt kan ta med dina favoriter i väskan.
 
 
Till höger samt längst ner : Dark Matter 
Till vänster samt högst upp : Lovesick 
 
 
Jag är helt besatt av färgen Lovesick från Lovesick-stacken. En djup burgundy färg som ser helt magisk ut på.
Priset är lite saftigt då dom kostar 48 $ för 4 stycken men du får vad du betalar för - Kärlek. 
 
Jag kommer nog inte kunna hålla mig även fast jag har satt köpstop på sminkprodukter.
På sminkningen under så har hon använd sig av Lovesick och den ljusaste färgen i ytterkanterna är Amelie.
SE PÅ FÄRGEN!!! <3
 
Melt Cosmetics kör cruelty free. Me like ännu mer!
 
Bilder tagna från Google.
 

Cravings!!!

När jag var yngre var jag all about the sneakers! Köpte ett par i månaden, minst.
 
Känner att suget på snygga sneakers börjar komma tillbaka och jag har precis hittat mitt nästa köp.
 
Ett par Adidas Originals - Forum Mid. <3
Finns att köpa här.
 

Date

Igår hade Mats bokat mig. Han hade nämligen ordnat en date för oss två och jag hade ingen aning om vart vi skulle, visste bara att jag måste hem direkt efter jobbet och göra iordning mig.
 
Runt 18-tiden gick vi ut och startade med en fördrink på Sky baren på Radisson Blue. ( där sket sig min vita månad men hey, jag dricker så jävla sällan så det spelar faktiskt ingen roll. Och när jag väl dricker är det inte direkt mycket )
 
Jag har stor lust att gå tillbaka dit nån gång med ett gäng för det var riktigt mysigt och man såg ut över hela lilla Oslo. Såg vårat hus också, inte så konstigt när vi bor 5 minuter bort
 
Sen vidare till en nyöppnad Braziliansk restaurang. Maten var svingod men på grund av att dom öppnat 3 dagar tidigare så var det fortfarande lite kaos och det förstörde stämningen lite. Väntar gärna 2 månader innan jag drar dit igen.
 
Sen gick vi hem och la oss på soffan och grisade, mätta och belåtna. Såna här dater går jag gärna på igen. Hoppas Mats jobbar mer övertid så att han vill lyxa till det för sin dam ;)   

Vit månad

Hela januari har jag tänkt å köra vitt. Det gäller inte bara alkohol utan även kyckling och fisk. Fläsk och nöt äter jag inte och har inte gjort på mååånga år. 

Jag har länge tänkt på att sluta äta speciellt kyckling men det har varit svårt då min kropp säger ifrån på en gång ( den la typ av helt under dom åren jag körde helt veg ). Mina naglar är redan så sköra och håret.. ja håret.... vi tar den historien en annan gång.

Jag gick förbi Meny och hittade en del olika veggoprylar som jag köpte med mig hem. Okey att såna biffar är dyra men här i Norge.. fan , måste skaffa mig ett tredje jobb för att ha råd att leva så här. Samt så är utbudet värdelöst.
Måste tillägga att jag hatar (!!!!) att laga mat. Det ska gå snabbt och vara enkelt annars skiter jag i att äta så dom här är ju helt pörfa för mig.
Om jag lyckas hitta tillskott och kanske lite fantasi i kockluvan så fortsätter jag nog leva så här. 

 Sjukt goda! 

Nyårsafton 2014-2015

Det här var nog ett av dom bättre nyårsafton som jag har firat på länge. Inte bara att Therese och Jimmy var på besök...eller jo.. det var nog det som gjorde allt så kul.
Men det var ju även att vi för en gångs skull gick ut och åt. Som många vet så fyller Mats år på nyårsafton och hans dag glöms lätt bort i allt nyårsfirande. 
Nu hade jag ordnat bord så på Eldhuset där vi kunde ha några timmar att bara fira honom. Vi fick en hel våning där vi kunde göra precis vad vi ville och firandet blev perekt. Tack alla som var med.
 
Efter middagen drog alla hem för att göra sig i ordning och sen kom folket hem till oss. 
 
Tolvslaget firade vi på takterasen och sen blev det fest fram till nästa dag.
 
Hade råkat komma åt någon inställning på kameran så 1 av 10 bilder blev typ bra. Så tyvärr saknas det ca 10-15 personer på bilderna men sån får det va. Jag la kameran åt sidan och vi levde i nuet och hade skitkul!! 
 
Men bjussar på några bilder iaf..
 
 
Mats och jag fick en kryssning av Sandra och Daniel som vi ska åka tillamman på.
Kommer bli hur kul som helst!
 
 
 

Julhelgen

Julhelgen firade Mats och jag i Söderhamn hemma hos Mats föräldrar. Flera decemeter snö, julklappar och allt för mycket mat, vilket tillhör julen. Vädret var på våran sida. Snö och sol. Vi passade även på att bada lite i jacuzzin, bada i snön och bastun.
 
Vi tog även en tur ner till Stockholm för att hälsa på min familj.
Kan verkligen inte klaga på den här julen.
 
 
 

Take me back

Jag vill tillbaka till Thailand. Over and out.
 
 

Hot Springs & Emerald Pool

Damn, Har ju helt glömt bort att jag har fler bilder att lägga upp från Thailand resan. Sen har mitt sug efter att sitta vid datorn inte varit så stort. 
 
Tänkte i alla fall bjuda på lite bilder från då vi var och badade i varma källor, Emerald Pool och vandrade i djungeln till Blue Pool,
 
Hot Spring är naturliga varma källor med superklart vatten som var ca 40 grader varmt. Naturliga små pooler där man kunde ligga och jäsa. 
Emerald Pool är en hyffsat varm pool som låg mitt ute i djungeln med klart och rent källvatten.
Efter att vi hängt där hajkade vi vidare till Blue Pool. Även fast vattnet lockade för att doppa sig så var det förbjudet att doppa sig där då vattnet är omringat av kvicksand och en temperatur upp mot 50 grader.
 
Vi var ju såklart smarta och åkte tidigt på morgonen, för när vi var färdiga såg vi hur det strömmade in folk och charmen försvann helt på dom här platserna.
 
 
 
 

RSS 2.0