USA-tickets, Check!

Då var flygbiljetterna till Staterna bokat! Therese , Jimmy, Mats och jag flyger från Oslot tillsammans och blir borta en hel månad! 

Nu gäller det att spara pengar och leva på broccoli ända fram till resan. 
Tur att vi har fyllt både frys och kyl med götta så att man kan varva lite med maten iallafall.


Mot Svea!

Förra helgen, under midsommar så hängde Mats och jag i Falkenberg med Therese och Jimmy ( nu aka pulkan ). Men den helgen får jag återkomma med. Det jag vill komma fram till är att vi åker till Sverige igen! IDAG! Den här gången bär det av till Mats föräldrar där vi ska hälsa på folk, hänga i skogen, bli feta(re) och .... virveltrumma..... Hämta en ny bil! Skogsröjet är räddat och så är även alla turer grabbarna ska göra med bandet.
 
Ser fram emot den här helgen!
PUSS!
 
 

Quality time

Precis kommit hem från Louise där hon bjöd på middag ute på hennes balkong. Vi satt där i flere timmar och snackade om dåtid, nutid och framtid. Det här var en perfekt varm sommarkväll. Blå himmel, fågelkvitter ( cheesy i know ) , spansk musik från nån granne och massa vin. Kändes nästan som om man vore utomlands!

Skulle egentligen på spinning idag men det här var klart mycket bättre. Ibland måste man bara få strunta i alla dom där "måsten" som är inbokade varje dag och skapa lite quality time med vänner.  Det gör livet lite enklare!


Vitaminkick

Det var verkligen på tiden. Ett par varma dagar där man kunde få lapa i sig lite D-vitaminer från solen. En bra kombo med D-vitamin är ju faktiskt B-vitamin och dom två gör både kropp och själ glad. Så vi satte oss i solen och tog oss några öl och en matbit i fredags. Hoppas verkligen att det håller sig för så bra som jag mått den här helgen, ja, jag vill må så här hela tiden.
 
 

Skogsröjet

Alla barnen drog till Sweden Rock förutom Emma för hon stannade hemma.

Men jag är inte ledsen för det. Den här sommaren, som alla nog har märkt, har inte startat så bra. Visst att vissa dagar kanske är lite varmare än andra men jag kan inte påstå att det är varmt. Kvällarna måste vara helt fördjävliga där nere.

Mats och jag har köpt oss ett par biljetter till Skogsröjet istället. Det är i början av augusti och vädret kommer vara mycket bättre. Samma gäller priset. Varför betala så mycket pengar på SRF? Det är fan USA tickets tur-retur. 

Nä, Skogsröjet is tha shit!
RSS 2.0