London

Vår kära vän Jimmy blev hela 35 år gammal och det måste så klart firas. Mats, Therese och jag hade i smyg ordnat med en resa till London. Eftersom jag jobbar i samma firma som Jimmy ordnade jag ledig och tillsammas fixade vi ett gött boende och flygbiljetter. Torsdag morgon kl 4, ramlade vi in i sovrummet när Jimmy låg och sov, spelade gitarr, sjöng och så kidnappade vi honom utan att han visste vart vi skulle.
Biljetten fick han se när vi väl var framme på flygplatsen.
 
Sjukt bra resa och vi hade som vanligt grymt kul ihop. Lyckades även pricka in London Pride och ett bra väder!
 
Bildbomb :
 
 
 

Black and White


17 Mai

Jepp, jag vet. Sjukt seg på att slänga ut mina inlägg. Men här är några bilder från 17 Mai där Mats var grillmästare uppe på våran takterass. Fick hänga med några av dom jag gillar bäst, äta god mat, dricka gott och sen gå ut och kolla på folk. Nästan alla klär upp sig i folkdräkter och firar nationaldagen så som den verkligen ska firas. Vissa kanske firar den lite för hårt.
 
 

Söderhamn

För några helger sen stack Mats och jag iväg till Söderhamn för att besöka hans familj, hänga i skärgården och fira hans mor som fyllde år.
Riktigt nice att åka dit som vanligt men det blev ett kort besök för 17 Maj, Norges nationaldag väntade runt hörnet och det är en dag där jag vill vara hemma i Norge.
 
 
 
 

RSS 2.0