HELG <3

En riktigt grisig dag har det vart idag. Sjukt skönt med helg, som jag har väntat. Hela veckan har vart så jävla tung. 
Vaknade upp imorse, utvilad och på bra humör. Trodde klockan var runt 10-11 men ack så fel jag hade, 07.30 stod det. ORKA!
 
Låg kvar en timme och kollade in stuff to do under kommande USA-resa som vi ska åka på om EXAKT TVÅ MÅNADER!!! 
 
Sen en löprunda innan vi drog ner till stan. Handla lite grejer som behövs för att överleva, du vet, smink-remover, strumpor, nån top, hårband.. ja you name it. Väldigt viktiga saker!
Pride festivalen är  i full gång och det var kul att se folk man kände i tåget. Starkt jobbat folkens. Det är svinkallt och spöregnar men ändå festade dom loss som bara fan. Vi sprang iväg och gömde oss i ett öltält innan vi drog vidare och käkade hamburgare på Grill's Ville uppe vid Frogner. Bra hak men inget slår Illigal Burgers.
 
Nu blir det godis, bullar, chips och LOST. Tur att vi var ute och sprang imorse......
 
 
 
 

Kärring!

Du vet äldre personer som kanske inte har kvar alla tänder i käften. Du vet när dom äter, maten åker bara runt för att det tar sån tid innan dom hinner tugga klart allt. Så känner jag mig just nu! Var hos tanläkarspecialisten igår och fixade min 5e kanal.. du vet den som normala människor inte har. Inte nog med att dom tog mina pengar som jag skulle ha till hyra... jag kan inte äta nått på ena sidan för bedövningen har släppt och det gör sjukt ont. Jag har sån tur att jag har världens bästa pojkvän som "betalar" månadens hyra åt mig.

Jag lovar.. du ska få tillbaka pengarna... * host host.. *

<3

Ut på tur

Mats och jag har typ den bästa rundan ever som vi brukar springa. Testade den här för några år sen men då var inte springa min grej, nu älskar jag det!! Det bästa är när man har Mats med sig för han pushar på som fan i vissa backar som jag gärna skulle vilja spy efter... halva. 
 
Vi lyckades faktiskt komma ut 05.30 en dag bara för att hinna innan jobbet. Det var lite overkill för mig, inte själva grejen att springa utan att komma upp. Jag måste snooza ca 30-40 minuter innan jag går upp och jag tänker INTE ställa klockan innan 5! 
 
Jag ska försöka mig på det där med morgonspringet fler gånger för jag mådde så sjukt bra den dagen. Lycklig liksom.
 
Men det där tar jag när Mats börjar jobba shift nästa vecka och måste upp innan 6.
 
Så här ser det ut där Mats och jag springer.
Vacka Oslo!
 
 
 
 

Helgens bröllop

Jag tror jag gillar att gå på bröllop. Att två blir en, så mycket glädje och bra stämning. Hur mysigt som helst ju!!!
 
Det var Mats bror som gifte sig och det hela hölls i Hellsingland på en superfin bygdegård. Det var ett enkelt bröllop som innehöll många fina detaljer och det gjorde så att det enkla kändes så pampigt. 
 
Brudparet kom in, hon barfota och med deras son med sig, en kör som stod under en ek bredvid församlingen. En super fin vigsel och sen kast med lavender på brudparet då ris inte är det bästa alternativet för pippifåglarna. Sen var det mat och fest. Jag åt den bästa tårtan ever måste tilläggas, en typisk svensk jordgubbstårta men satan så god den var! 
 
Man blir nästan lite sugen på att gifta sig när man går på bröllop haha!
 
 
 

Bröllops outfit

Det är alltid kul att gå på bröllop eller andra festligheter där man får klä upp sig. Jag älskar högklackade skor äntligen får jag anledning till att använda ett par av många. 
 
Att göra i ordning sig och "förfesta" lite tillsammans med flera är alltid lika trevligt. Oftast är alla på bra humör och man har väntat länge på den här dagen. 
 
Eller så är det nån som blir för stressad och bara blir sur och tycker att allt går skit. Den personen brukar vara jag men inte den här gången! 
 
 
 

Oväntat besök.

När Mats och jag satt i bilen på väg upp till Söderhamn så la jag upp en bild på instagram och skrev vart jag var på väg. Plötsligt skriver Amanda och frågade om vi kanske kunde ses. Hey, när jag såg jag den där tjejen sist? Det var i alla fall evigheter sen och nu när hon äntligen är hemma en stund från Australien så måste man ju passa på. 
Sen får jag reda på att även Micke är upp i sin stuga i Hellsingland och vi planerar att vi ska ses alla tre.
 
Det här är två människor som jag umgick väldigt mycket med när jag bodde i Stockholm och jag tackar verkligen inte nej! Jag skippar till och med den berömda Wernerson grillningen som Mats föräldrar skulle bjuda på sen på kvällen. Men jag vet att det kommer fler gånger då vi ska grilla där, den här chansen får man bara inte missa!
 
Vi bestämmer att dom kan komma ut till oss ute i Skärså. MYS!! Fick även träffa dom en snabbis på söndagen också.. vilken tur har inte jag! <3
 
 
 
 
 
 
 

Mini semester

I helgen åkte Mats och jag till Söderhamn för att vi skulle gå på bröllop. Det var hans bror som skulle gifta sig.
Har relaxat riktigt ordentligt den här helgen. Ätit allt för mycket, badat jacuzzy, träffat gamla vänner lite spontant som tydligen också höll till i Hellsingland, vi har shoppat i små present bodar som ligger ute i små stugor mitt ute i ingenmansland, ätit supergoda lantiga buffeer och självklart vart på bröllop. 
 
Sen när vi skulle hem så gick bilen sönder och vi fick stanna en natt extra. oooj vad synd.. NOT. Bilen åkte in på verkstan och självklart fanns det inte delar så vi fick låna firmabilen till Mats pappa och vi kom oss hem. 
 
Ska bli skönt att få sova i sin egna farkost!
Det kommer ett eget litet inlägg om bröllopet sen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Musikkens dag - Oslo

Sjuk bra dag igår. Hängde med goda vänner och lärde även känna lite nytt fölk. 
Som sagt, det var musikens dag i Oslo igår. Flere scener med massa band runt om i hela Oslo. Mats och jag mötte upp Jocke, Juden och Kalle innan vi drog till Hausmania för att dricka lite öl och jäsa till bra band.
 
 
Efter det stuttsade jag runt mellan olika parken innan vi bar oss av hem till oss och sen vidare upp på takterassen.
Vi drog även en sväng förbi Devilles.
 
Dagen kändes så otroligt lång pga att solen vägrade gå ner. GUD vad jag älskar nordisk sommar!!! 
Varma och ljusa kvällar. Finns det något bättre?!
 


GLOSSYBOX Maj

Yes äntligen har månadens glossybox kommit. Som vanligt kommer dom sött inpackade i en liten låda med snöre runt.  LOVE IT!
 
Innehållet i månadens låda:
 
Elizabeth Arden - Ceramide capsules daily youth restoring serum. 
Serum för huden som reduserar fina linjer och rynkor i ansiktet. Den här kommer jag nog spara för just nu har jag verkligen inga rynkor. Eller så kanske mor ska få den! 
 
Vichy - Normaderm Hyaluspot.
Effektiv punktbehandlin som synligt reduserar finnar på 24 timmar, passar alla hudtyper.
 
Tancan- Bronze Self-Taning Spray.
Naturlig solbrun färg med Aloe Vera och vit te. En B.U.S som ger ett fint och jämt resultat.
 
Baror -Lip Colour.
Härlig fuktgivande läppstift som ger läpparba ett fint, pigmenterat och hållbart resultat.
 
Jelly Pong Ping - 2-in-1 Eyelinder och shadow. 
En penna som fungerar som både kajal och ögonskgga. 
 
Batiste - Dry shampoo origina.
Fantastiskt torr shampoo som räddar dagen! 
 
 
 

Morgon drinken

Skön dag idag. Vaknade upp tidigt och sprang ut en tur med Mats i regnet. 
Nu har vi vart hemma och gjort i ordning och tagit en fördrink. Det är musikens dag i Oslo. Det betyder att runt om i hela Oslo så har dom satt upp scener och det är gratis konserter överallt. Allt från pop till Metal. 
 
Nu har solen äntligen kommit fram och det är fett nice ute. 
Dags att dra ut! seeee yaa! 
 
 
Klänning // TopShop. 
Att jag vågar! 
 
Mats agera bartender. Slushy och vodka! 
Sjuuukt god!

RSS 2.0