Blandat Las Vegas

Vegas var fantastiskt som vanligt. Varmt, god mat, fest, massa poolhäng och en del shopping. Jag kommer alltid att gilla Vegas men max 4 dagar håller då det är väldigt mäktigt och skulle jag stanna där längre,  så  skulle jag säkert tröttna. Konstigt nog så har jag alltid känt mig mer utvilad när jag åker därifrån än när jag åker dit. Det kan bero på att när man väl anländer så är man så hungrig på hela vegas så man bara frossar i sig allt. Det vill säga spel, alkohol och shopping. Dom sista dagarna vill man bara ligga vid poolen,  ta någon behandling på ett spa och sen gå och ut och äta något gott på en av dom många grymma restaurangerna som finns i närheten innan man går och lägger sig i sin sjukt sköna säng.
 
Slänger upp lite blandade bilder från dom sista dagarna i Vegas.
 
 
The Mirage hade även ett litet zoo ( Siegfried and Roy's Secret Garden ) där dom har ett program där dom vill rädda utrotningshotade djur, specellt vita tigrar och lejon. Vi hade turen att få se ungarna som föddes i august bli matade. Dom får bara komma ut bland folk några timmar om dagen och ja, vem gillar inte bebisdjur?
 
Eftermatentrött.
Tog oss en tur till Old Las Vegas.
Sen bytte vi hotell till The Cosmopolitan
Sista ölen i Nevada. Next stop Florida.
 
 

Lets Do It Las Vegas Style!

I Vegas bodde vi på typ 3 olika hotell och ett av dom var The Mirage.
Som vanligt lyckades Mats och jag ordna oss ganska så stort rum.... alltså... STORT, låt oss säga The Penthouse .Rummet var minst 4 ggr så stort som våran lägenhet i Oslo.
 
Kristian och Camilla var också i Vegas så vi bestämde oss för att gå ut och äta middag och sen köra en helkväll. Efter en hel dag vid poolen så gjorde vi oss i ordning och åt en fancy middag ( bästa tryffel risotton evaah ) och drog sen upp till våran våning och hade förfest. Tidsuppfattning finns inte i Vegas så förfesten varade ganska länge. Vi bestämde oss sen för att dra ut och Camilla ordnade en limo som vi sen körde runt i i några timmar. Vi kopplade in våran egen musik och festen var igång. När vi kom tillbaka till hotellet var klockan bara barnet ( typ 3 ) och vi var lagom runda under fötterna. busrökte på toaletten i lobbyn och spelade upp allt för mycket pengar. 
Fast det är på småtimmarna jag gillar att spela poker. Det blir en sån god stämning mellan dealern och vi som spelar. Helt plötsligt kan spelet stanna upp för att diskutera vilt om typ allt och inget, sen fortsätter spelet som om inget hade hänt.
 
Vårat rum:
Kombon brunt, orange, grönt och beiget är inte direkt någon favorit, skulle aldrig ha någon av dom här färgerna i mitt hem(!!!!). Men när ljuset blev dämpat så var det faktiskt ganska mysigt där inne.
 
En del av badet
Ingång till walk in closet och toaletten
 
Sovrummet och ingång till badet
 
När man kommer ut från sovrummet
 

Från baren,
Vardagrummet och ingång till sovrummen
 
ingången och baren
 
På Tom Colicchio's Heritage Steak
 
 
 
Lånade några bilder av Therese.
 
 

Vi far mot Las Vegas

Vi stannade i Phoenix i 2 nätter och sen tröttnade vi. VI kände för lite mer liv och rörelse så vi satte oss i bilen kl 5 på morgonen och åkte mot Las Vegas.
På vägen till Las Vegas stannade vi även vid Hoover Dam och Lake Mead och jäste.
Har bara flygit med helikopter över Hoover Dam förut så det var en kul upplevelse att få se den från lite lägre höjder.
 
Sen var det verkligen tur att vi åkte lite tidigare än vad vi hade tänkt oss för i Phoenix så svepte en sandstorm förbi och vägarna mellan Phoenix och Las Vegas blev översvämmade så att bilarna flöt runt. En upplevelse jag gärna skippar, speciellt i dom bergen.
 
 

Arizona State Fair

Första dagen i Phoenix började vi med frulle och sen vidare ut i öknen där Mats och jag virrade bort oss... eller inte. men det kunde ha vart så.. Ser sånn ut... typ..
 
Vi rörde oss sen ner till Arizona State Fair, en sån klassisk marknad som man ser på film. Massa mat ( dom friterade ALLT ) , karuseller, öl, djur och massor av spel. Självklart skulle vi spela och Mats hade visst dolda talanger. Han var kung på typ allt och jag hade nästan problem att bära alla mina gossedjur. Alla djuren fick inte följa med mig hem till Norge utan hamnade hos bättre behövande.
 
Måste bara tillägga att det var runt 35 grader den här dagen ( och alla andra ).
 
Glittre på bildent är nått filter som  Therese råkade sätta på.. inget jag lagt till vill säga. HA.
Gubbsnack om maten på området.
Friterad Red Velvet Cake

Pit Stop

Vi började dagen med en redig frulle på IHOP och rullade sen vidare mot Phoenix - Arizona.
Det var en ganska lång bit så vi stannade på vägen för att sträcka lite på benen och få lite frisk luft... 35 grader varmt.. luften kändes inte så frisk då....
 
 
 
 
Någon som verkligen vill vara med på bild? Therese.....?
 

Mot Palm Spring

Okey, det var här någonstans som internet i USA vägrade fungera. Eller ja, Arizonas internet sög och gjorde så att jag kom så långt efter i bloggandet så jag bara sket i det till slut. Nu har jag haft ångest av att slå igång datorn i två veckor för att jag inte vill gå igenom bilderna för att sen inse att resan redan har varit och jag har en vidrig vinter framför mig.
 
Ja, ja...
 
Vi drog i alla fall från Los Angeles och körde bilen några timmar mot Palm Spring. Sån kontrast om man jämför mot L.A. Palm Spring är omringade av höga berg och det var så lungt. Vi kom fram hyffsat tidigt och började redan känna oss uttråkade. Jimmy hade ont i huvudet och gick och la sig så Mats fick agera buttler och körde oss till ett Outlet. Är man uttråkad är shopping alltid ett bra tidsfördiv.
 
Senare på kvällen blev det drinkar på hotellet tills Mats och jag bjöd över Therese och Jimmy till vårat rum där vi hade egen jacuzzi med massa minueraler i.. Spa afton tänkte vi.
Det slutade med kanske några öl för många och beställd pizza som käkades upp i poolen.
 
I vårat rum så hade vi ett litet bakrum med ett minispa i. Nice.
 
Sen kom Pizzan och jag snodde den från Jimmy som var så sjukt hungrig. Rädd blev han också då han trodde jag skulle tappa pizzan i poolen, HA!
Utanför hände det grejer.
 

RSS 2.0