Black metal, 50 spänn och fantastiskt sällskap

Vilken fantastisk kväll det var igår. 
Mats och jag började med en tvåmanna förfest redan klockan 15 och sen drog vi  vidare ner till Rock In där vi mötte upp fler folk.
 
Runt 19 drog vi vidare hem till oss och pumpade black metal som sen gick över till sånger från 50 spänn skivorna och hade sjukt kul. Asså, då menar jag sjukt kul!
 
Vilka fina människor man har runt om kring sig <3
 
Runt halv 1 drog vi vidare till krogen. Jag känner så här i efterhand att vi lika gärna kunde ha stannat kvar hemma då vi hade det så kul, men efter 6 timmar så kanske man behöver lite miljöbyte. 
En av dom bästa förfesterna på länge!!
 
 
 

Klosteret

Frida fyllde år i måndags och varken Louise eller jag kunde komma till henne då hon hade en liten mottagning. Vi är ju ändå typ som dom tre musketörerna. KÄRLEK! Bästa vänner liksom.
 
Så Louise och jag bestämde oss för att bjuda ut frida på en liten middag.
 
Hon trodde i och för sig bara att vi skulle sitta hemma hos Louise och dricka vin och snacka skit.
Hon kommer till Louise och då har vi satt upp ballonger i hela lägenheten ( okey, det synns inte men det var sjukt mysigt ) plus fixat snacks och vin. 
Frida blir super glad och tror att thats it, tills vi säger att vi ska gå ut.
Hon får inte veta vart vi ska så det är bara att klä på sig kläderna och gå ut. 
 
Oslo är väldigt centralt så efter 5 minuters promenad så kommer vi fram till Klosteret. Sjukt mysig restaurang med fantastisk mat. inga lampor utan bara levande ljus.,
 
Jag älskar att få se mina vänner glada. Att bjuda ut dom på middag och ge dom ett fint minne.
 
Jag var sjukt skakig i händerna ikväll så bilderna suger..
Nu måste jag sova... jag är nog lite full....
 
 
 
 
 
 

Stockholm bokat!

Då var Stockholm bokat. Mats visste hur mycket jag ville hem så han köpte oss flygbiljetter. löv ya! Såååå.. Den 5e december klock 17 landar vi på Arlanda. Längtar.

Stockholm i december!

Yes. Då var det typ bokat. 
 
Mats och jag drar till Stockholm andra helgen i december. Min bror, min brorson och jag fyller år under typ samma vecka så vi tänkte passa på att ses och umgås lite. Sen ska jag även försöka passa på att träffa fölk. 
 
Jag ska brotta ner Max så fort jag kommer in i huset! Det är mamma och pappas rottweiler för er som inte vet... 
 
Nu väntar jag bara på svar om jag får ledigt på fredag. Håller tummarna!
 
 
 
 
 
 

Finn.no

Jag tycker helt klart att ni ska unna er något nytt. Typ ett par skor? Jul och Nyår är ju ändå nära så passa på nu när det är så billigt ;) 
 
Btw.. Svenska och Norska kronan skiljer sig inte så mycket så hojta till om ni är sugna ^^
 
Dom flesta skora kostar runt 200-lappen.
Gå in HÄR för att komma direkt till sidan.
 
 

Körvfest!

Nu har jag rensat alla kläder som låg i förådet och nästan allt är borta. Vi ska slänga lite mer än  två IKEA kassar till innsamling och sen är har jag lagt upp 19 par skor på Finn.no. Nu väntar jag bara på att min annons ska bli godkänd och sen kommer alla SMS rulla in, hoppas jag.
 
 
 
Nu blir det Iron Man och korv fest.
 
FEEEST!
 

Smällare

Storstädnig på gång i förådet. Varje gång jag har flyttat så har jag bara tagit väskor och kartonger och kört dom till nästa källare eller föråd och sen har jag inte rört dom mer. Mats har väl typ gjort det samma så efter några år tillammas så har vi lyckas med å fylla ett föråd. Inte bara att Mats alla förstärkare och bandprylar tar mycket plats, men så många lådor och så många väskor fyllda av skit.
 
Så i veckan kollade vi på Finn.no's gratis prylar och hittade två bokhyllor som vi sen hämtade. Nu har vi sjukt mycket plats i förådet och det är väldigt organiserat. Vi sitter just nu på golvet och rensar ut massa kläder. Sånt som ska slängas, säljas, sparas och sen sånt som ska in i klädinsamlingar.
 
I en av  väskorna hitta jag en påse full med smällare. Dom ligger fortfarande kvar i Fujifilm påsen som man fick från videobutiken där dom sålde smällarna i Skogås. Jag vet att det var pappa som köpte ut dom till mig för det var 15 års gräns på den tiden.
 
Inte direkt så att jag skulle våga smälla några nu, dom är säkert livsfarliga!
 
 

Yatzy

Mats och jag var grymt duktiga när vi kom hem från krogen klockan 4 på morgonen. Vi diskade och städa undan allt från förfesten som vi hade haft, så när vi vaknade upp på morgonen  så var det fint och rent hemma. Jag hoppade in i duschen och slängde in en tvätt i maskinen. Sen ringde Stina och vi träffades senare i Birkelunden. Det började med en liten hög på gräsmattan, sen blev vi bara fler och fler. 
 
Efter ett tag bestämde vi oss för att reparera oss lite med en Bloody Mary och ett parti Yatzy
 
En riktig fin söndag.
Btw.. jag kom 3a i Yatzy.
 
 
 
 

Spontan utgång

Mats och jag bestämde oss för att gå och äta lunch ute i solen på Lökka. När vi skulle beställa maten så kommer Stenman och Jocke och joinar oss. När solen försvinner så sätter vi oss på Ryes och det ena leder till det andra. Helt plötsligt sitter vi hemma hos oss och folk rullar in. Runt 12 bestämmer vi oss för att gå till Rebell där Jensa skulle spela skivor.
 
Det var länge sen jag hade så här kul ute och det var grymt kul att träffa alla igen.
Jag märker även att jag är ganska brun ändå. Vissa bilder vågar jag inte äns lägga ut för det ser för jävligt ut. Nu vill jag bli blek igen! Haha
 
 
 
 
 

Är det över nu?

Asså jetlagen... är den över nu? igår somnade Mats och jag på soffan strax efter 6.  Vi kröp ner i sängen och vaknade klockan två av att jag slår Mats och väggen med min knytnäve. Det var en riktigt konstig dröm jag hade... Springer på toa och jag lyckas somna om. YEAY!
Mats lägger sig i soffan och kollar på film och jag kan ta över hela sängen.
 
Nu är klockan snart 21 och vi båda är vakna men vi är grymt slitna.
 
Vi gick på en promenad igen bara för att inte ligga inne på soffan för då skulle vi bara ha somnat. Bra tidsfördriv. Jag har även lagat matlåda. Klapp på axeln.
 
 
 
 
 
 

Promenad

Vi har legat inne hela dagen idag och kollat på Braking Bad. Efter ett tag såg vi solen och vi bestämde oss för en promenad. Det var ett riktigt smart drag för vädret var helt fantastiskt plus att vi träffa så många bra fölk hela tiden. 
 
Vi köpte oss en kaffe och satte oss sen i parken där vi hängde tills solen försvann och det var dags att gå in igen. Kan ärligt säga att det är lite mysigt att slänga på sig hallsduken igen.
 
Nu sitter vi i soffan igen och är redo för en ny rond av Braking Bad! Kan någon skjuta Mr White's fru?!?! Var så snill!! 
 
 

Jetlag

Varken Mats eller jag kan sova. Vi ligger vakna och till slut blir vi galna så då går vi upp 2 på natten och äter nattmacka och kollar på film. somnar vid 7-8 och vaknar vid 4-5. Bra dyngsrytm!
Idag var första dagen på jobbet. Låg vaken hela natten tills jag inte orkade mer så jag gick upp och gjorde mig iordning. Jobbet gick bra fram till 12, tröck i mig socker och kaffe tills jag spydde och sen var allt lugnt.
Nu har jag vart uppe i över 24 timmar men får ändå inte gå och lägga mig. Måste vara vaken i minst 3-4 timmar till annars vaknar jag Klockan 4 i natt igen, pigg och (inte så värst) glad.
Damn you jetlag!!!

Sista dagen

Vårat plan åker inte först 9 på kvällen så vi passade på att chilla vid poolen. Vi tog oss även en promenad på strippen och kollade in Bellagios fontänshow, åt sötsaker och bara njöt av värmen som vi inte kommer få känna igen på länge. Ångesten bara växte och jakten efter antidepp är typ stor. Nä inte riktigt så illa men typ. Dom här 5 veckorna gick allt för fort och jag är inte alls redo för kalla Norge.
 
Mina nya pjux
Hej då Vegas!
 

Hotell häng

Therese och Micke har åkt hem så vi är ensamma igen. Vi tog oss ner till poolen och åt lite frukost. Senare på kvällen hade vi bokat in oss på stone massage. Massage med varma stenar. Det här var så otroligt avslappnande så när vi var klara var vi helt slut. Vi gick tillbaka till rummet, hyrde en film och besällde in room service! 
 
Vi kom oss inte ut från hotellet på hela dagen. 
 
Under en viss tid så ligger solen så att den reflekteras i flera byggnader. Man får sol vart man än vänder sig.
NICE!
 
Room service!!! 
 

Chill out

Bara man vaknar och kommer sig ner till poolen så kan man  vara hur sliten som hellst. Man vill ju inte sova bort dagen i ett mörkt rum när man lika gärna kan chilla i solen.
 
Så det var det vi gjorde. Ner till poolen, äta sjukt god mat och jäsa. 
 
Efter 6 timmar vid poolen  tog vi en dusch och drog ut för lite mat och shopping. Vi passade även på att kolla in alla showerna som hotellen bjöd på. 
 
 

Mötley Crüe - Las Vegas

Bättre sent än aldrig. 
Efter lite poolhäng så bjöd vi ut micke som fyllde år på en super härlig buffe. Efter det var det raka vägen till hotellrummet för att göra sig iordning för konsert! 
 
Vi började med lite förfest i vårat rum och sen drog vi vidare till The Joint @ Hard Rock Hotel. Vi hade VIP platser så vi fick ett eget bord på en balkong samt att det kom personal som serverade öl till oss så vi behövde inte röra oss från våra platser. KUNG! 
 
 
 

RSS 2.0