Gwen

Gwen... du är fantastisk och det har du alltid varit... Stilen.. musiken .. allt!
Den dagen jag har den där kroppen då kommer jag vara en otroligt glad tjej. Men då kanske man inte kan ligga på soffan och trycka lasange som jag har gjort idag.
Aja sommaren är verkligen över nu så det kanske blir lättare att komma tillbaka till gymmet? Det ligger ju ändå hela 5 minuter gång från min lya. LAT HUND!


Pillow fight!

Hade det så fantastiskt kul igår.
Nina, Christiane och Peter kom förbi. Liten förfest som vart super lyckad.
Vi satt och chillade, bara snacka skit och pyssla lite. Plötsligt kommer kameran fram och kuddar börja flyga. Vi hade så otroligt kul. Kommer inte ihåg när jag hade kuddkrig senast.

Sen vart klockan 1 (!) och vi kom på att vi kanske skulle gå ner på stan en sväng.

Jag förstår egentligen inte...men varför går man från förfesterna? Det är juh dom som är roligast!
Aja.. ut på krogen far vi. Mötte upp lite folk och drog sen vidare på efterfest.

Lyckad kväll!


Peter

Nina

 

Christiane

 

 

pillow fight and blue hair! :)

 

 


Bull-TV!

Är fortfarande sliten efter helgen. Mats har vart hemma från jobbetför att han är sjuk.
Så när jag gick hem från jobbet idag köpte jag massa godis och chips och när jag kom hem bakade  jag " Fridas Kladdkake muffins"
Dom är så sjukt goda, kladdiga och helt.. helt..ja helt underbara! Så nu ska min lilla sjukling gotta sig.

 

 

NOM NOM NOM


Peruker, girls night och GS

Det har vart en super mysig helg!
Fredag var det girls night. Pojkvännerna var ute på egen hand, eller ja.. Mats och Daniel är på mini tour i Sverige.
Jag jobbade på Rock In till 21 sen kom Christiane ner och jag satte mig på rätt sida av baren. Sen mötte vi upp Nina på Devilles och sen vidare till Mono. Kul att göra nått bara vi tjejer , utan våra män ^^ ( Även fast det vart mycket snack om hur mycket vi saknar dom, och vilka problem vi har haft med att somna. )

Christiane, Moi  och Nina

 

Sen på lördage kom Christiane över till mig då vi skulle göra oss snygga ( snyggare! )  för våra pojkar som vi inte träffat på 3 dagar. Ja ja.. 3 dagar är inte så mycket men det har vart sjukt jobbigt för mig då jag varit utan Mats så länge sen.. I dont know!!
Men i alla fall. Vi chillade och bara tog det lugnt.. fixade oss...lekte lite med peruker.. ( haha )
Drog vidare till Fredrikstad som ligger ca 1,5 timme utanför Oslo. Och jag kan säga, när jag kom till stället och jag hörde Mats röst bakom väggen så vart jag helt svag i bena. Försökte se lite " cool  " ut när han såg mig men lyckades nog inte hålla det så länge. Fan va skönt det var att krama om och kyssa honom.
Mats band Gotham Saints spelade på klubben som vi var på. Bra spelning , lyckad kväll, LYCKAD HELG!

Peruk provning NR. 1
Både Nina och Christiane såg ut som dockor! <3



Peruk provning NR.2
Satte på mig en röd peruk och Christiane fick en liknande Ronja rövar dotters peruk.
Nej vi gick inte ut så här ;)

Följ min blogg!

Följ min blogg med Bloglovin

This is Rock In.

Det är så fantstiskt att vara ledig på en fredag... eller typ. Jobbar på Rock In 16-21. Men jag har typ hela dagen framför mig. Snart kommer Nina förbi och leker.. sen jobba.. sen träffa Christiane. Hoppas Nina kan gå ut ikväll hon med!
Det ska faktiskt bli kul att jobba på Rock In en fredag.. Plus att det blir billigt att gå ut sen då jag bara använder dricksen ;)


ROCK IN
1.
The bartender is always right.
2.
If the bartender is wrong, see rule NO 1 !!!

Garderoben leder till...?

Ja inte leder våran garderob till Narnia i alla fall.. Men man kan nästan tro att det är ett lager på ett museum för orginal band tishor.

Har precis städat och gjort ordning i våran garderob. Vikt om, vikt rätt. Och som jag sagt till många av mina kompisar....Skulle det börja brinna i det här huset så är det Mats T-shirt som åker ut genom fönstret först! sen min dator, smink och kläder ;)
Varje gång jag viker om hans kläder är det som att gå på ett museum. Det är inte många tishor som var gjorda senare än från 1990. Dom är så fina och härligt utslitna. Mycket pengar som ligger i det där skåpet kan jag säga. Haha!

Nej nu ska jag fortsätta städa! Behövde bara en paus!

Mjau mjau!

Dr. Martens

Jag är sjukt sugen på ett par Dr. Martens.
Har velat köpa ett par men får aldrig tummen ur röven. :(
Och som jag tidigare nämnt  så måste alla penga läggas åt sidan för USA!!

Du har inte lust att köpa ett par till mig?


Gult är inte fult

Brukar inte vara så förtjust i gult.. men jag vet inte.. vart lite såld på dom här.
Jag borde inte köpa några fler skor för dom kommer bara stå där på hyllan.. eller ja.. jag brukar tassa runt i dom hemma... ;)
Jag går typ aldrig ut längre och nu är sommaren slut. Skulle kännas fel att trippa runt i heels när man bara ska vara i produktionen och fiffla med sim kort? eller? ( Jobbar på Telenor - Distribution och produktion )
Lika bra för alla pengar måste sparas!  USA!!!


JAG DÖR!!! <3


Asså jag dör!!! Fy fan vad söt!!
Tjockis!

New stuff...

Fan vad jag har köpt mycket nytt på senaste tiden.. Känns fantastiskt bra.. man blir riktigt glad :)

Jag gick lös när Mats släppte kopplet inne på taxfreen. Visste precis vart jag skulle och vad jag skulle ha. och mycket blev det! <3

Jag köpte en ny parfym då min är helt slut, ett nytt Fix-puder, ett Blot powder, Prep and primer, Fluidline, en ny Kohl penna! ( oh gud vad jag har saknar dig! ) ett nytt lippglass och en eye and lip Makeup remover. Man måste passa på å fylla upp lagret när man ändå får shoppa billigt, eller ja billigare!
Sen vart det lite sprit så klart. Fireball!
Jag är verkligen super nöjd med allt jag fick med mig från flygplatsen.

När jag slutade jobba idag tänkte jag att jag skulle gå hem och oftast när jag går hem slutar det alltid med att jag köper massa små tjaffs.
Hade även fått hem nya lösfransar i brevlådan .. Jag råkade även beställa typ hur många par till på Ebay idag. Har blivit såld på dom halva fransarna!

Nya ögonfransar.. Hittade äntligen en MATT vit ögonskugga.. Jag har en men den sitter på en pallet och den orkar man inte ta med när man går ut å så.  Mer fransar, lip scrub från Lush, lite ögon pennor.. svarta strumbyxor, trosor, hair dust och lite hår tjafs.. Just nu är jag ganska nöjd.. Nu ska jag fan inte handla mer, nu ska jag bara vänta på alla 12 paket som är på väg hem till mig ;)

Jävlar vilket onödigt inlägg... haha. men men

MAX, no more...

Kom hem från Stockholm igår. Fy fan vad trevligt vi hade det. En riktigt lyckad resa. Kanske kommer lite bilder sen... Igår när vi åkte hem tänkte vi att vi skulle stanna förbi MAX för att äta lite, vi som har älskat MAX. Men nu har jag märkt att jag gillar nog inte MAX längre. Eftersom jag inte äter rött kött så blir det lite enformigt att äta på såna ställen. Same same hela tiden. Har prövat deras kyckling burgare men den var blöt och slabbig. Falafel burgaren tyckte jag inte heller vad nån hitt. Vego burgaren är jävligt god men som sagt.. same same..

Nästa gång jag är i Sverige och ska käka längst vägen.. då blir det fane mig Sibylla eller Sandy's.

På tal om annat.. köpte mig ett nytt objektiv till kameran idag. Jävligt nyfiken på det. Har hört mycket bra om det och för det priset .. Asså.. Bra pris. 849 NOK!



Nej .. Men om man ska ta och försöka jobba lite.
Hej svejs.

Peppad!

Fan vad den här veckan har gått fort! I morgon är det fredag och jag och Mats flyger över till Stockholm! Nu vill jag bara att klockan ska bli 16 så jag kan gå hem. Träna och packa. Yes asså!

Och kär är jag!!! Jävligt Matsig och kär! Det här kommer bli en fin resa!!

Tävling!!

Kolla in Kandylandys blogg. Hon har en fin fin tävling där du kan vinna ett par Converse! Välj bland olika modeller.
Kolla in du också! Passa på :)


(Bilden är snodd från Kandylandy)

Grattis min lilla vän.

Grattis till en av mina jackor i skinnjacks familjen.  Vet inte riktigt varför jag säger grattis (??) men jag har en gåva till dig.. ett litet paket..öppna..
Yeeaaay!

Ja ja.. hehe larv larv..

Man kan inte bara köpa saker till sig själv hela tiden.. så jag köpte en pin och en patch till en av mina skinnjackor. Kommer bli snyggt!


Stickat!

Fan jag kommer verkligen bli fattig när jag åker till Stockholm. Haha! Det är tur att man inte åker dit så ofta.
Hittade en mysig stickat tröja på MQ's hemsida och det är typ en sån jag har letat efter. Jag gillar stora mysiga tröjor.. då slipper man tänka på att nått sitter för tajt vid magen eller att man måste sätta på sig massa skärp och annat skit.
( Jag har blivit så lat och tråkig den senaste tiden. )

Har ni några tips på fler ställen där man kan köpa liknande tröjor? Det finns en hel del men alla slutar preicis under magen.... Me dont like!

Tröja från MQ.


Önskelista.

Jag hatar att skärmshoppa. Speciellt när man inte har pengar att slösa.
Satt hela dagen igår och kollade igenom massa sidor och jag hittade ett par skinnbyxor och en skinnjacka som jag vart helt såld på! ( Fan vad jag säger såld hela tiden )

 

Man kan aldrig äga för många skinnjackor.. Ska bara träna lite så man kan få en fin mage  ;)

Nästa års sommar jacka?


Lime Crime Makeup

Igår fick jag hem 3 nya läppstift och en eye-primer från Lime Crime. Jag är helt såld på det här märket, i alla fall när det gäller läppstiften och primern.
Läppstifen är super krämiga, täcker perfekt och håller sjukt bra. Jag köpte hem ett av Lime Crimes läppstift för ca en månad sen ( nude färgat så klart ) och var super nöjd med det. Köpte även en ögon primer som jag nu är helt såld på, så jag var bara tvunge att köpa en till när jag ändå skulle köpa hem dom nya läppstift.

Primern är någpt av det bästa jag någonsin har prövat. Jag har alltid haft problem med att ögonskuggorna inte sitter hela dagen utan att jag alltid måste fylla på hela tiden. Men inte nu!!!! Super happy! Jag kan köra en fet sminkning på morgonen och när jag sen kommer hem är jag alltid lika förvånad över att det fortfarande sitter på sin plats. Det ända jag har behövt fylla i är kajalen längst våtlinjen och kanske lite puder. Till och med Mats blev förvånad. Var ute nu i helgen och det ända jag tänkte på när jag sprang förbi en spegel var faktsitk bara håret och pudret. ( å läpparna så klart )

Tänkte att det finns ju fler tjejer än jag som faktsiskt har problem med att man måste springa och fylla på hela tiden eller att det "klumpar" sig mellan ögonlocket osv osv...Så here you are! The best primer ever!!!!!!!! (+ fler !!!!!!!)

Är det nån som har ett tips
på en bra bas primer så att jag slipper tänka på pudret i fortsättningen ? :)
Ska i och för sig kolla på M.A.C när jag har vägarna förbi där.. men det kanske är nån som har nån sån här super duper primer som dom vill dela med sig om???



Detta fick jag hem igår!

 

Och så här satt det heeeela kvällen!


JAG VILL HA!!

Men asså!!!! ♥

Ute kväll!

Kvällen vart inte riktigt som planerad men den vart lyckad ändå! Stefan som vi inte har sett på jag vet inte hur länge var sugen på att träffas. Så Stefan, Christiane och danne kom förbi och lekte. Skulle på Sleazeweekend på Elm och kolla band men klockan bara foooooor iväg. kom ut ganska sent men som tur var så kunde vi sitta kvar på Rock In och efterfesta lite.

Lyckad kväll.




Christiane, Totoro och jag har förfest innan utgång
:)

Stress!

Usch sommaren hade inte äns startat innan den sluta. Så nu sitter man på kontoret och fryser! Inte okey!
Känner mig stressad för det känns som att jag har så mycket att göra men jag sitter som sagt fast här.
När jag är klar på första jobbet så ska jag direkt över till Rock In. Tur att Oslo city har öppet till 10!

Mjau

RSS 2.0