Make Up Forever - Rouge Artist Intense

The best of the best nude lipstick! Som jag älskar det här läppstiftet. Jag vet inte hur många hundra... eller ja, tusen jag har lagt ut på det här stiftet men mycket pengar blir det. Jag har så många "nästan slut " ( läs slut )  - hyllsor som ligger i hela lägenheten. 
 
Rouge Artist Intense är ett krämigt, pigmentert och hållbart läppstift, ja, även för mig som "äter" upp allt som hamnar på läppara.
Brukar alltid ha ett eller två extra paket i sminklådan men nu när jag märkte att jag öppnade upp den sista så, ja jag fick lite panik. Som tur är så åker jag faktiskt till Stockholm om  lite mindre än 3 veckor så jag borde klara mig. Får gå in på Sephora och köpa upp mig ett litet lager.
 
Jag använder mig av nr 22 - Satin nude.
 
 
 
 
 
 

Gruppbild

Tjejkvällen blev super mysig. Det var sjukt många nya ansikten för mig, men hey, alltid kul att lära känna nytt folk. 
Vi satt här till ca 1 tiden innan alla gick olika vägar. Jag som vanligt hade städmani hela kvällen och stod typ och diskade en gång i kvarten. Mats trodde inte att det hade vart nå folk här när vi kom hem.
 
Men, här är beviset, vi var ett gäng. Och på den här bilden saknas ändå Stina och Zoe. =/
 
 
 
 

I väntan på..

Ikväll är det Daniels tur att bjuda grabbarna på grabbkväll med middag så vi tjejer bestämde oss igen för att vi har tjejkväll. Vi kör dock utan middag och klarar oss ganska bra på vårat fina sällskap. 
 
Skulle följa med Mia ut på stan på förmiddagen med det började spöregna och det kommer komma en del fruntimmer hem till oss, pluss att det såg ut som ett skithål här så jag bestämde mig för att städa och göra mig iordning i lung och ro. NO STRESS!
 
;Mats har dragit och jag väntar på att damerna ska komma. Vi får se hur den här kvällen slutar men jag gissar på att det kommer bli grym. OPAH.
 
 
 
 

Bomullsrondeller av hempa

Jag missbrukar bomullspads. Eller, det känns som det i alla fall. Om man räknar morgon och kväll så kan det gå åt ca 4-6 stycken helt beroende på dagen/kvällen och hur mycket smink man har haft och om det har varit vattenfast mascara.
 
Jag satt här om dagen och tänkte på vad det är vi slänger i det här huset för jag skulle vilja skaffa en papperskorg som gör det lite lättare för att sortera plast, matavfall, papp och så vidare. När jag sen tänkte över hur många pads jag använder på en dag...vecka.. månad.. ja.. då växte ångesten.
 
Jag googlade runt lite och såg att man kan använda pads som man kan tvätta i tvättmaskinen och sen  återanvända. Att jag inte har hört eller tänkt på det här tidigare. Jag tror inte att dom är till för att bort nagellack men hey, jag kommer att minska användningen av bomullspads rejält.
 
Så nu har jag beställt hem 10 stycken från den där sjukt stora butiken, Ebay. 103 kr fick jag betala för varan och frakten och jag hoppas verkligen inte att det kommer ta allt för lång tid innan paketet ligger i brevlådan.
 
Jag lovar att återkomma med mer info och hur jag tycker att dom har fungerat.
 
Bilden är stulen från Ebay.
 
 
 

Rita Hazan Root Concealer

Jag skrev om den här root concealern för länge sen men jag måste bara göra det igen. 
Den är till för att täcka grått hår och vidrig utväxt., Eftersom jag inte har färgat håret på över 1 år så använder jag den så fort jag vill att mitt hår ska se mer fylligt ut. Den är ju rena mirakelsprayen, fan vad jag älskar den. Den finns i flera olika färger och passar pörfa till att få håret att se fylligare ut eller som en akutlösning om man inte hunnit färga utväxten. 
 
Nackdelen är dock att den finns inte i Norge, den finns inte i Sverige, utan den finns typ bara i AMERIKAT!! 
Jag har köpt den på Sephora då jag var i USA ( båda gångerna ) och jag bara älskar den. Nu tog dock min slut och jag kände mig så... så hjälplös. Hur ska jag lyckas skaffa mig en ny? Köpte en liknande spray på Sephora i Stockholm men den var inte alls lika bra och den kostade 500 kr flaskan. ORKA. 
 
Här om dagen fick jag en lite försenad födelsedagspresent, två Rita Hazan!
Frida kom hem från staterna för en vecka sen och då smugglade hon med sig dom i väskan.
 
Om det är något som vet vart man kan köpa dom utan att frakten ska kosta multum så säg gärna till.
This is tha shit. 
 
 
 
 

LUSH favoriter

Jag har hittat mig en ny favorit skrubb. Det är Ocean Salt från Lush. Den är helt fantastisk och jag märker verkligen skillnad på min hy, och det gjorde jag från första gången jag prövade den! Den gör verkligen huden ren, mjuk och len. Den innehåller finkornigt havssalt som skrubbar och flera andra naturliga ingredienser så som avokadoolja och kokosolja som tar hand om huden.
Jag hade redan bestämt mig att jag skulle köpa den när tjejen i butiken sa att många skrubbar innehåller plastkorn som sen åker ner i avloppet och sen tillbaka till havet och in i fisken och sen vidare till oss igen. Det kallar jag en ond cirkel..... 
 
Jag är kär i den här skrubben och kommer aldrig köpa en annan. Till och med Mats gillar den. 
 
Det är i och för sig inte den ända produkten från Lush som Mats snyltar ifrån mig, han använder dagligen min dagkräm Enzymion, som är bra för oljig hud. Jag har.. eller VI har, redan använt upp 3 burkar så snart är det dags att hämta min gratis ansiktsmask som jag får när jag lämnar in 5 stycken rena och tomma burkar. Deras burkar är gjorde av 100 % återvunnen plast och jag tycker det är ett bra sätt att få in burkarna igen för annars hade dom säkert åkt rakt ner i papperskorgen.
 
Jag har även en annan favorit från Lush produkter och den har jag haft länge! Det är en Bubbel gum lip scrub.
Den har i sig strösocker som skrubbar rent läpparna samt jojobaolja som ska återfukta utan att göra läpparna flottiga. Jag som är en läppstift junkies får ganska lätt torra läppar och den här har räddat mig flera gången.
 
Jag måste verkigen tacka Andrea som har nämnt Lush i hennes blogg flera gånger så att mitt sug att gå dit har blivit större haha. Hjärntvättad? På ett bra sätt i sånt fall.
 
Jag ville i alla fall tipsa er om dom här produkterna .. så ... nu har jag gjort det. 
Hej så länge.
 
 
 
 
 
 

Tjo hej.

Igår när Mats och jag satt på Arlanda på väg hem till Oslo så snackade vi med massa folk och typ alla skulle ut. Då kan inte vi vara sämre så vi tänkte att vi gör det samma, pluss att Gabbi var på besök i Oslo och henne ville man ju träffa.
 
Vi kom hem ganska tidigt och gjorde oss i ordning. Mats for iväg till Paps och jag upp till Louise. Runt 22 möttes vi upp hemma hos Stina och förade lite. Sen vidare till Skuret där Cato hade födelsedagsfest. 
Jag vet inte riktgt vad som hände med det kändes lite som om man fick göra vad man ville på krogen igår. Folk sprang runt halv nakna och bara röjde. Hoppa upp på scenen dom har och dansade till... ABBA? Eller nått liknande var det i alla fall och jag vet inte varför dom spelade sån musik mitt i all metal och hård rock?  hmpf... bra fråga. 
 
Men kul var det och vi var som vanligt ett riktigt fint gäng.
 
Bild bomb, varså gooooo
 
 
 
 

Black Lips

Fick hem två super fina matta läppstift från Pretty zombie cosmetics idag. Vegan och helt underbart!




Långhelg

Sitter just nu med Mats och äter frukost på Arlanda. Kanelbullar och donken shake. Och jag som alltid undrar varför träningen inte visar nån resultat.

Vi är i alla fall på väg hem till Mats föräldrar där vi ska hälsa på och besöka lillsyrrans nya lägenhet.

Önskar att alla arbetsveckor kunde vara så här korta.

Hemma i Oslo på lördag igen.




RSS 2.0