Nästa stop: Skogsröjet

Mats och jag sitter i bilen på väg till röjet nu! Framme om inte allt för länge. Åkte strax efter 7 imorse. 

Vädret : lite molnigt, lite sol , 19 grader.
Pörfa, då behöver inte sminket smälta bort och jag behöver inte gömma mig under ett paraply för att skydda mig från solen. 

Jävlar vad pepp jag är!


Utvilad

Den här helgen kom Jimmy och Therese på besök igen. Bandet måste repa och vi tjejer måste få snacka av oss. 
Therese ooch jag satte oss på Den Gode och åt en av dom godaste pizzorna jag någonsin ätit. Vi drack två öl och gick sen ut och vandrade runt, tog bilder och snackade skit. Kom oss i sängs i tid för att nästa dag dra till gymmet. 
Älskar att starta dagen med träning! 

Pojkarna stack och repade och vi gjorde oss iiordning och gick på stan. Therese handlade upp hela hennes resekassa till USA och vi unnade oss ännu en god pizza. Kan ju inte säga att jag var bättre själv med att hålla i pengarna.
Senare på kvällen när boysen kommit hem drog vi till Delicatessen och käkade tapas. 
Unnade oss lite mer öl och vandrade sen hem i tid. Andra kvällen i rad!! 

Idag har vi bara legat i soffan och slappat. Känner mig tamefan vuxen!


VI är inte 20 längre... förutom han mini .

Förra helgen hade vi finbesök i Oslo. Therese och Jimmy kom och hälsade på eftersom bandet skulle repa. När dom hade landat i Oslo körde Therese och jag iväg Jimmy till replokalen där dom andra pojkarna redan väntade
. Vi parkerade bilen och satte oss på ett nytt hak på Lökka. Käkade en burritos och drack sjukt goda drinkar. Vidare för att sätta oss i solen men en varsin öl och snacka lite girl-talk tills vi får ett samtal om att grabbarna är på klara och sitter på takterassen.
 
Vi sitter där fram till långt in på natten och folk ramlar in. Fester fortsätter sen i våran lägenhet och på balkongen. Efter allt för mycket kaffe - baileys märker vi att klockan är morgon och vi har inte sovit. Här har ni tjejen som inte dricker kaffe till vardags så det där starka kaffet satte sig precis där det skulle. Vi kommer på den lysande idén att dra å bada så Therese, Jimmy och jag väcker huset och sticker iväg till Nydalen.
Årets första dopp på årets varmaste dag. Nice. Efter några kalla dopp och kanske några små minuters sömn rörde vi oss hem och festen fortsatte.. Den här gången varade den bara till klockan 2 tills folk var så trötta att vi trodde att vi skulle spy på varandra.
 
Efter en god natts sömn drog vi till Sognsvann och grillade frukost och badade lite mer innan T:et och J:et skulle sätta sig i bilen hem.
 
Den här helgen var så sjukt lång ( men rolig ) och jag har fått lida av den hela veckan.
När man är i festens galna stund så känns det fan som om man kan klara av allt! Men när måndagen kommer så inser vi alla att vi är fan inte 20 längre, vi orkar inte sånt här. Alla vi förutom mini som faktiskt är 20!
Men helt klart värt det!
 
 
Har skaffat mig en ny kamera och märkte att jag kunde använda mobilen som fjärrkontroll.
Ja, det spåra...
 
 

Badkrukan!

Varför kan det inte vara lika varmt som det var i helgen för! Tog årets första dopp flera gånger ( ja, flera gånger! ) även fast vattnet var minst 10 grader kallare än vad min gräns tillåter. Minimum 28 grader i vattnet, då är jag en happy camper.

Men det var så varmt i helgen så jag hade inget val än att pina mig i. Många fula ord kom ut ur min mun under min tid ner i vattnet.


Gullgruva

I helgen var Mats och jag och besökte hans familj i Söderhamn, eller ja, vi hängde i deras stugor ute i Gullgruva.
Helt magiskt är det där ute! Älskar att åka dit. Inte bara för att dom har det så fint och att naturen där är helt fantasmisk utan även för att Mats mamma är KÖNG på att laga mat / baka och det finns alltid nå gött att trycka. Vet inte om jag borde vara arg på henne egentligen då det alltid känns som att man gått upp 10 KG efter ett besök hos dom. Men det är jävligt nice att bli bortskämd ibland, det är bara att passa på.
 
Bjuder på en liten bildbomb.
Btw, efterrätten är en pannacotta gjord på Ahlgres bilar. Mumma!
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar

Blev lite besviken när jag stoppade minneskortet i datorn idag. Trodde seriöst att vi hade tagit grymt mycket fler bilder, men ikke!
Vi hade iallafall en sjukt trevlig helg med besök på Gekås, fylla, karatefylla, midsommarmat, födelsedagsfirande och ett besök på MAX.
 
Vi kom fram till Falkenberg redan torsdag kväll och bestämde oss för att dra ner till Down Town för att ta några öl och chilla... slutade med fylla.
 
Fredagen drog vi till Gekås för att handla nödvändigheter och kolla på roligt folk. Sen vidare hem för att laga mat och fira midsommar. Jimmy som skulle fylla 5 år ordnade vi en liten fest för som han inte anade. Biljett till Skogröjet fick han också. Han lyckades även få sig ett nytt smeknamn. Pulkan.
Efter allt för starka Caprinihas drog vi ner till DT och satt där till 6. krogen var stängd för allmänheten och baren var öppen för gäster. Ninjafylla igen.
 
Dagen efter lagade Tessan midsommarlunch och vi chillade i soffan och avslutade kvällen på MAX.
 
Efter maten lämnade jag både mobil och kamera hemma så ni får nöja er med detta...
 

Skulle precis ta en bild när POOF...
 
Griller ryker och jimmy lyckas bränna vitlöksbrödet..
Efter maten och dom där 10 ölen / Capriniahas.....

RSS 2.0