Lets Do It Las Vegas Style!

I Vegas bodde vi på typ 3 olika hotell och ett av dom var The Mirage.
Som vanligt lyckades Mats och jag ordna oss ganska så stort rum.... alltså... STORT, låt oss säga The Penthouse .Rummet var minst 4 ggr så stort som våran lägenhet i Oslo.
 
Kristian och Camilla var också i Vegas så vi bestämde oss för att gå ut och äta middag och sen köra en helkväll. Efter en hel dag vid poolen så gjorde vi oss i ordning och åt en fancy middag ( bästa tryffel risotton evaah ) och drog sen upp till våran våning och hade förfest. Tidsuppfattning finns inte i Vegas så förfesten varade ganska länge. Vi bestämde oss sen för att dra ut och Camilla ordnade en limo som vi sen körde runt i i några timmar. Vi kopplade in våran egen musik och festen var igång. När vi kom tillbaka till hotellet var klockan bara barnet ( typ 3 ) och vi var lagom runda under fötterna. busrökte på toaletten i lobbyn och spelade upp allt för mycket pengar. 
Fast det är på småtimmarna jag gillar att spela poker. Det blir en sån god stämning mellan dealern och vi som spelar. Helt plötsligt kan spelet stanna upp för att diskutera vilt om typ allt och inget, sen fortsätter spelet som om inget hade hänt.
 
Vårat rum:
Kombon brunt, orange, grönt och beiget är inte direkt någon favorit, skulle aldrig ha någon av dom här färgerna i mitt hem(!!!!). Men när ljuset blev dämpat så var det faktiskt ganska mysigt där inne.
 
En del av badet
Ingång till walk in closet och toaletten
 
Sovrummet och ingång till badet
 
När man kommer ut från sovrummet
 

Från baren,
Vardagrummet och ingång till sovrummen
 
ingången och baren
 
På Tom Colicchio's Heritage Steak
 
 
 
Lånade några bilder av Therese.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0