VI är inte 20 längre... förutom han mini .

Förra helgen hade vi finbesök i Oslo. Therese och Jimmy kom och hälsade på eftersom bandet skulle repa. När dom hade landat i Oslo körde Therese och jag iväg Jimmy till replokalen där dom andra pojkarna redan väntade
. Vi parkerade bilen och satte oss på ett nytt hak på Lökka. Käkade en burritos och drack sjukt goda drinkar. Vidare för att sätta oss i solen men en varsin öl och snacka lite girl-talk tills vi får ett samtal om att grabbarna är på klara och sitter på takterassen.
 
Vi sitter där fram till långt in på natten och folk ramlar in. Fester fortsätter sen i våran lägenhet och på balkongen. Efter allt för mycket kaffe - baileys märker vi att klockan är morgon och vi har inte sovit. Här har ni tjejen som inte dricker kaffe till vardags så det där starka kaffet satte sig precis där det skulle. Vi kommer på den lysande idén att dra å bada så Therese, Jimmy och jag väcker huset och sticker iväg till Nydalen.
Årets första dopp på årets varmaste dag. Nice. Efter några kalla dopp och kanske några små minuters sömn rörde vi oss hem och festen fortsatte.. Den här gången varade den bara till klockan 2 tills folk var så trötta att vi trodde att vi skulle spy på varandra.
 
Efter en god natts sömn drog vi till Sognsvann och grillade frukost och badade lite mer innan T:et och J:et skulle sätta sig i bilen hem.
 
Den här helgen var så sjukt lång ( men rolig ) och jag har fått lida av den hela veckan.
När man är i festens galna stund så känns det fan som om man kan klara av allt! Men när måndagen kommer så inser vi alla att vi är fan inte 20 längre, vi orkar inte sånt här. Alla vi förutom mini som faktiskt är 20!
Men helt klart värt det!
 
 
Har skaffat mig en ny kamera och märkte att jag kunde använda mobilen som fjärrkontroll.
Ja, det spåra...
 
 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Kul o få besök :)

Svar: Alltid lika kul :)
Tweak

2015-07-12 @ 18:40:10
URL: http://CheerSarah.devote.se
Postat av: Erica

Härligt att bada! =)

2015-07-15 @ 13:50:41
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Alina

Fina bilder!

2015-07-15 @ 13:51:04
URL: http://oncelikethis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0